vinitfest-nulles-adernats

Torna la Festa del Vi Novell d'Adernats en una edició solidària amb la Marató de TV3

La 24a Festa del Vi Novell, juntament amb el tradicional Esmorzar de Veremador a la Catedral del Vi de Nulles tindrà lloc el diumenge 15 de desembre, coincidint amb l'esdeveniment solidari de La Marató de TV3

Una vegada més, després de 24 anys consecutius,  Adernats decideix acomiadar l'any amb la Festa del Vi Novell i el tradicional Esmorzar del Veremador.  Una jornada lúdica on podreu degustar els nous vins de l'anyada 2019, veremats el passat setembre i recentment embotellats. A més, els podreu acompanyar del tradicional esmorzar popular amb arengada, llonganissa i pa amb tomàquet, un esmorzar que, per primera vegada, serà solidari i tindrà un cost de 2 euros. Els beneficis recaptats es destinaran a La Marató de TV3, que casualment se celebra en el mateixa jornada i enguany va dedicada a les Malalties Minoritaries. 

Aquest esdeveniment és una manera de tancar l'any celebrant els dotze mesos intensos plens de treball i esforç per veure néixer el vi més jove de l'any pel celler, així doncs l'esmorzar es transforma en  un punt de trobada per tots els amics d'Adernats. 

vinitfest-nulles-adernats
El celler Adernats, a rebut més de 7.000 visitants anuals a la Catedral del Vi de Nulles. | Cedida

Un celler, que de nou, bat rècords de visites aquest 2019 

Un acte que tanca un any ple de rècords pel celler Adernats, amb més de 7.000 visitants anuals a la Catedral del Vi de Nulles. La celebració del 102è aniversari de la Vinícola de Nulles i el 99è aniversari de la primera verema realitzada. Com a gran novetat, aquest any ha tingut lloc la primera verema amb el certificat ecològic i donarà fruit als primers vins ecològics de la història del celler, que arribaran amb la primavera.

Per finalitzar una jornada ben completa, on el vi i la solidaritat seran els protagonistes, en acabar l'esmorzar també es podrà gaudir per primera vegada dels Tres Tombs de Nulles. Un acte organitzat per l'Ajuntament de Nulles, que començarà a dos quarts de dotze del matí al mateix celler, i comptarà amb més de 30 carros participants.

  

Tota la gama de caves Adernata també han rebut reconeixement.
Tota la gama de caves Adernata també han rebut reconeixement. | Cedida

 

Un celler centenari amb un esperit incansablement jove

El celler Adernats elabora uns vins i caves reconeguts arreu del món. L'últim reconeixement va arriba fa tan sols unes setmanes de la mà del famós crític de vins estatunidenc, Robert M. Parker, que qualificar el cava gran reserva ADERNATS PUR, amb 91+ punts. Una de les puntuacions més altes del sector, fet molt notable venint del crític de vi més prestigiós i influent del món.

El cava Adernats dins dels 50 millors caves de l'any 2020

La guia 50 Great Cavas, organitzada per Wine Pleasures, és la més prestigiosa classificació al món del cava. De nou, el celler Adernats torna a estar dins les puntuacions més altes amb varis dels nostres caves. Concretament,  el cava Adernats reserva Brut, és considerat com a millor cava Brut. I l'Adernats XC, vigent campió de la competició, ha obtingut la posició del tercer millor cava Gran Reserva Brut Nature, empatant a 95 punts i medalla d'or amb els dos primers. Classificació on l'Adernats Pur, ha quedat com a cinquè millor amb 93 punts i medalla de plata. Un any més, Adernats aconsegueix posicionar els seus caves en les posicions més altes dins la guia referència en el món de les bombolles.