El Festival EVA torna amb una setmana de més actuacions i espectacles diversos.

S'apropa la setena setmana del Festival En Veu Alta: espectacles, tennis i improvisació

Aquesta setmana l'EVA repeteix amb el cabaret, un concert d'arrel contemporaneïtzada, una passejada nocturna pel bosc I improvisació poètica

Després de gairebé una quarantena de dies, el Festival En Veu Alta  del Penedès reprèn un cop més el programa i encara la setena setmana de concerts  i espectacles. Escampada per tot el territori, tant a l'Alt com al Baix Penedès, la catorzena edició de la proposta torna amb espectacles amb premi, tenis, actes per a públic familiar i improvisació poètica. 


D'entre el centenar d'actuacions programades, aquesta setmana l'EVA  repeteix amb el cabaret, amb tres propostes. També es podrà gaudir d'un concert d'arrel contemporaneïtzada amb l'Electrogralla de Roger Andorrà, d'una passejada nocturna pel bosc amb el mòbil a la mà amb 'Paraules que trenquen ossos', de la Companyia Pagans, o de la improvisació poètica més contemporània amb Nicomedes Mendes. 'Pompeu Fabra, jugada mestra' representarà una partida de tennis molt nostrada amb Òscar Intente.

L’EVA del 9 al 13 de juny

Aquesta setmana, l’EVA visitarà la Bisbal del Penedès, Llorenç del Penedès, Castellví de la Marca, Vilafranca del Penedès, Sant Sadurní d'Anoia, Subirats, Sant Quintí de Mediona i Torrelavit.

D'AQUELLS BOLEROS AQUESTS CONTES

Dijous 15 de juliol

Mònica Torra i Txema Riera posaran veu i cançó a les històries amagades darrere d’alguns boleros més famosos amb l'espectacle. Històries d’emocions estranyes, d’amors impossibles, de passions desenfrenades... amb un toc d'humor i música. Informació

La Bisbal del Penedès, La Timba, carrer Pere Junqué: 21.30 hores

PARAULES QUE TRENQUEN OSSOS

Dijous 15 de juliol

La Companyia Pagans proposa una passejada nocturna pel bosc amb el mòbil a la mà, gràcies al qual reviurem les històries gravades al bosc.

Castellví de la Marca, Pàrquing al peu del Castellot: 21.30 i 23.00 hores

VI DE BOTA AMB NICOMEDES MENDES

Divendres 16 de juliol

Nicomedes Mendes, ens oferiran la millor improvisació poètica en català del moment. Victor Bonetarbolí, Núria Martínez-Vernis, Oriol Sauleda i Guim Valls creen una veu poètica plural que va de la improvisació lliure al soundpainting per mostrar quantes imatges potents poden brollar en aquest camp.

Vilafranca del Penedès, Terrassa del Viniseum, plaça de Jaume I, 1: 20.00 hores

POMPEU FABRA, JUGADA MESTRA

Divendres 16 de juliol

Òscar Intente, representa Pompeu Fabra, un lingüista apassionat, que va proposar les normes per al català. Una metàfora que ens introdueix a la dimensió científica, humana i ciutadana del geni ordenador de la llengua catalana.

Llorenç del Penedès, plaça del Lledoner: 22.00 hores

¿QUÉ FUE DE ANDRÉS VILLARROSA?

Divendres 16 de juliol

Oriol Genís es posa a la pell d'Andrés Villarrosa, el «'fenómenu' de les varietés a la Barcelona dels 90». A ¿Qué fue de Andrés Villarrosa? descobrim la vida d'un personatge entranyable, una estrella fugaç i rutilant que no es troba documentada enlloc. El «cantante melódico del trémolo metódico» encara viu entre nosaltres. Informació

Caves Jaume Giró i Giró, Sant Sadurní d'Anoia carrer de Montaner i Oller, 5: 22.00 hores

ELECTROGRALLA

Dissabte 17 de juliol

Roger Andorrà porta una actualització de la sonoritat de la gralla vuitcentista per generar un espai sonor inèdit i obrir una finestra entre la música d’arrel i la contemporània.

Sant Quintí de Mediona, Biblioteca Joan Sardà i Lloret, carrer de Sant Antoni, 13

PROPOSTES PER ALS MENUTS

Diumenge 18 de juliol

A tres bandes familiar,  on Sherezade Bardají, Diana Kerbelis i Carles Aloy, tres narradors oferiran tres espais preciosos, tres passejos a la fresca i una molt bona estona plegats, en 3 grups diferenciats, per endinsar-nos en mons paral·lels al nostre.

PER ALS ADULTS

Dissabte 17 de juliol

Ocaña, la reina de las Ramblas  Joan Vázquez i Marc Sambola presenten el multipremiat homenatge musical a Ocaña, un artista autènticament inclassificable. Un dels primers performers i activista pioner dels drets LGTBI, precursor de tota una manera de viure i d’entendre el món, torna a marcar el ritme per explicar de nou la seva història. 

Caves Llopart, carretera de Sant Sadurní a Ordal, quilòmetre 4