Imatge d'una narració de la Núria Clemares a l'EVA21

Aquesta setmana el Festival EVA va de concerts, i molt més

Arrenca la tercera setmana del programa del Festival En Veu Alta

Ens esperen dies moguts al Festival EVA. Arrenca la tercera setmana de l’EVA21 i aquest cop va de concerts!

Comença la programació musical i el cabaret, seguim amb 2 espectacles infantils i gaudirem de dos narradors amb llarga tradició. Tot això sense deixar de banda de les lectures en veu alta i de La Cisterna.

Aquesta setmana, l’EVA visitarà Torrelles de Foix, Vilafranca del Penedès, Cunit, Sant Martí Sarroca, Sant Pau d'Ordal, Sant Sadurní, Santa Margarida i els Monjos, Pla del Penedès i Castellví de la Marca. 

L'EVA s'escampa per tot el territori!

L’EVA del 17 al 20 de juny

MÁ: UN ESPECTACLE DE TITELLES PLE DE TENDRESA

Divendres 18 de juny 

Espectacle  destacat  de la semana: Ajuda la Má a guarir-se de la ‘tiricia’ del món

Castell de Sant Martí Sarroca: 2 funcions: 18 i 19 hores 

EL MITE D'ÈDIP AMB ULLS DE TAVERNERA 

Dijous 17 de juny 

A EDIPO, Quico Cadaval presenta el mite de l'home que mata al pare, es fica al llit amb la mare i diu fill als germans. Tot comentat per una tavernera d'un port gallec, que a més, és la mare del ‘monihilista’ Cadaval.

Vilafranca, Biblioteca Torras i Bages, 18:30 hores 

Cunit, Biblioteca Municipal Marta Mata, 21.00 hores 
 

PROPOSTES PER ALS MENUTS

Divendres 18

Dues narradores amb dues propostes màgiques. Dalí Blanch presenta Mà a Sant Martí Sarroca i a Sant Pau d'Ordal Sherezade Bardají. Convertirà el clàssic de Maurice Sendak, ‘Allà on viuen els monstres’, en un espectacle d'ombres xineses. 

Activitats gratuïtes i amb aforament limitat. Cal reserva prèvia per mail o telèfon. 

PER ALS ADULTS

Villarrosa, un imprescindible de la temporada; Edipo; lectures a Cal Calixtus, i dues dones amb molta personalitat.

Arriba a Cunit un dels espectacles més aclamats de la temporada: ¿Qué fue de Andrés Villarrosa?, el biopic d'una estrella rutilant del cabaret de Barcelona.

A Cal Calixtus es llegirà en veu alta dissabte al matí i dues dones amb molta personalitat: Esperanceta de Casa Gassia i Sandra Rossi.

De diumenge a dimarts, La Cisterna (Vilafranca) acollirà la proposta preciosista de Pere Cabaret, Victorian Boxes. Un espectacle de creació que connecta les arts escèniques i el teatre d’objectes amb les arts visuals i la literatura. 

El creador és el mestre de cerimònies d’una experiència íntima i interactiva que apel·la als cinc sentits.

EL FESTIVAL EVA CANTA

Dissabte 19, el Cor Madrigal celebrarà el seu 70è aniversari amb un concert a capella. Està composat per obres de Barber, Schnittke, Magrané i Prat a l'Església de Sant Francesc de Vilafranca del Penedès.

Diumenge 20, us convidem a descobrir l'univers melòdic agrest de les Escarteen Sisters. Un duet de germanes criades en una masia del Penedès, l'entorn natural de la qual les ha inspirades per fer música orgànica i inefable.

A Castellví de la Marca descobrirem la música d'unes germanes que van composar cançons per comunicar-se amb l’avi, que viu a Bèlgica i ja fa uns anys que està malalt.

La programació d'enguany de l'EVA s'ha organitzat en diversos eixos temàtics. Hi ha programades més de 100 actuacions de narració oral, teatre, concerts, xerrades i activitats de formació lectora. Entra al web del Festival en Veu Alta, on s'actualitzen dia a dia els detalls dels espectacles, i consulta tota la programació.