Jordi Font amb 'Ells i jo'

Arriba la recta final del Festival en Veu Alta 2021

Programació del 22 al 25 de juliol del Festival EVA

El Festival En Veu Alta encara la recta final. Aquesta setmana arriba farcida de l'’herotisme’ i les humitats de Pablo Albo, o el resultat de la residència creativa de Jordi Font. 

També serà l’última oportunitat per gaudir de la música encisadora de les Escarteen Sisters o l'espectacle familiar d'ombres xineses Allà on viuen els monstres de la Sherezade Bardají. 

Espectacle destacat de la setmana 

Jordi Font  és actor i creador, i ha participat en nombrosos projectes teatrals i també audiovisuals.

Durant el Festival EVA21, Jordi Font ha estat fent una residència creativa a Sant Pere de Riudebitlles per preparar el seu nou espectacle, ELLS I JO, del qual presentarà ens en presentarà una mostra el dissabte 24 de juliol a la Font dels Quadres.

Activitat gratuïta amb reserva prèvia:

— Per correu a: escolesvelles@gmail.com o a b.st.pereriu@diba.cat

— Per telèfon als números: 938 995 494 o 936 558 218

Agenda EVA21

Pablo Albo és un domador de paraules, un artista del vers i la prosa. Narrador de verb àgil, serà a l'EVA amb 2 espectacles.

‘Cuentos Heróticos’, un vespre amb olor de canyella on entrarem en zona de turbulències, i Humedades, on algú que acaba de morir s'adona, de camí al cementiri, que no ha vist passar la seva vida pel davant en un segon. 

Per una altra banda, últimes oportunitats per gaudir de Sherezade Bardají  i el seu espectacle d'ombres xineses per a tota la família, a partir del llibre de Maurice Sendak, 'Allà on viuen els monstres'. 

També per gaudir de la música de les Escarteen Sisters, que presenten el seu disc Mirades, en un entorn privilegiat com és el Monestir de Sant Sebastià dels Gorgs.