Street Gaming de La Fira Centre Comercial

La Fira Centre Comercial es convertirà en un autèntic Street Gaming aquest estiu

Les inscripcions per participar en totes les activitats ja estan obertes

Cada cop més, els videojocs estan convertint-se en un dels passatemps preferits de joves i grans.

És evident que avui dia estem assistint a la revolució d'una nova manera d'entendre els videojocs, la professionalització d'aquests com a esport, i el naixement d'un espectacle que mou a milions de fans i genera moltíssim negoci.

Si ets dels qui els encanten els jocs arcade, la realitat virtual, o ets part dels gamer de FIFA i Fortnite, presta atenció. 

A partir d'avui 15 de juliol, i fins al 15 d'agost, La Fira Centre Comercial es convertirà en un Street Gaming únic i ple d'emocions i diversió.  

La Planta Baixa del centre comercial acollirà una zona de realitat virtual  i jocs retro d'arcade, a més d'un simulador de conducció. 

Aquesta activitat tindrà lloc en horari de 17.00 a 21.00 hores de dilluns a divendres i els dissabtes i diumenges d’11.00  a 14.00 hores i de 16.00 a 21.00 hores. 

A més a més, la Planta Segona serà la seu de la Zona de torneigs on es podrà jugar lliurement a Fortnite i a FIFA21 de dilluns a divendres. Els dissabtes es faran les competicions de la plataforma FIFA21 i els diumenges serà el torn per a les de Fortnite. 

En tots dos casos, els guanyadors del cap de setmana obtindran com a premi cadires gaming i perifèrics per a gamers. 

Les  inscripcions  per participar en totes aquestes activitats ja estan obertes a través del web de la  Fira Centre Comercial

També hi assistiran ‘influencers’ convidats i jugadors professionals de FIFA21 o Fortnite. Així els participants podran interactuar amb ells. Si voleu saber els seus noms, estigueu atents i atentes a les xarxes socials  de La Fira setmana a setmana.

Entre tots els participants se sortejarà perifèrics per a gamers com ara auriculars, altaveus o teclats. A més, a través de les xarxes socials es durà a terme un altre sorteig on es podran aconseguir més articles regal. 

Sens dubte, l’emoció està assegurada a La Fira Centre Comercial, que es convertirà en un Street Gaming únic fins el 15 d'agost.