El Culture Code de Freshly Cosmetics on destaquen els seus valors

Freshly Cosmetics: la marca catalana de cosm猫tica natural se suma a La Marat贸 de TV3

Per tercer any consecutiu Freshly Cosmetics donar脿 els beneficis de les compres realitzades entre el 9 i el 15 de desembre al gran esdeveniment solidari, que aquest any va dedicat a les malalties minorit脿ries

Si existeix una empresa conscienciada amb el futur del planeta i el benestar dels éssers que hi conviuen, aquesta és Freshly Cosmetics: la marca que ha revolucionat el sector de la cosmètica natural.  Va sortir al mercat el febrer de 2016 i en tres anys, ja és la marca de cosmètica digital de més ràpid creixement a Europa.

Les persones els inspiren, és per això que  l'escolta activa a la seva comunitat sempre ha sigut una de les claus de l'èxit de Freshly.  A poc a poc han sabut configurar uns valors molt personalitzats a través de les necessitats dels seus clients. De fet, en el seu Culture Code, People First,  destaca al costat de valors com Work Hard, Always Learning, Take Risk, Have Fun i Go Big.  Així que, la marca catalana no podia passar de llarg un esdeveniment solidari tan reconegut, com és La Marató de TV3.

El Culture Code de Freshly Cosmetics on destaquen els seus valors
El Culture Code de Freshly Cosmetics on destaquen els seus valors | Freshly Cosmetics

Els beneficis dels productes per una causa solid脿ria

Si encara no has trobat la manera de col路laborar amb La Marat贸, us vau deixar de fer alguna compra per Black Friday o ja esteu pensant amb els regals d'aquestes festes, aquesta setmana 茅s el moment. Mentre compres un producte de cosm猫tica natural, saludable i sostenible, a la vegada participar脿s amb La Marat贸 de TV3, donant suport a la investigaci贸 per les malalties minorit脿ries. Freshly Cosmetics donar脿 els beneficis de totes les compres realitzades entre el 9 i el 15 de desembre tant en el web com a la Freshly Store.

La campanya del Black Friday culmina un any ple d'猫xits per la marca de cosm猫tica natural que no t茅 fronteres.

L'energia emprenedora i l'afany per millorar dia rere dia, ha fet que aquest any Freshly Cosmetics se superin amb la campanya del Black Friday. Amb  m茅s d'1.000.000 de productes venuts,  gr脿cies als m茅s de 200.000 clients que han confiat amb la marca de cosm猫tica natural. Durant els dies de la promoci贸 de Black Friday i Cyber Monday van rebre 49.181 comandes i es van vendre 185.216 productes, aix貌 suposa la venda de 906 productes per segon. Cal destacar  el producte estrella de la campanya,  que ha sigut el  Golden Radiance Body Oilamb m茅s de 21.883 unitats venudes.

Freshly col路labora amb We Forest on per cada comanda de 50 鈧 contribueixes a la plantaci贸 d'un arbre
Freshly col路labora amb We Forest on per cada comanda de 50 鈧 contribueixes a la plantaci贸 d'un arbre | Freshly Cosmetics

Totes aquestes dades es transformen en ajuda per la lluita contra el canvi clim脿tic, ja que  s'han pogut plantar 17.832 arbres en nom茅s 5 dies. Gr脿cies a la seva col路laboraci贸 amb We Forest  on per cada comanda de 50 鈧 - sense IVA - contribueixes a la plantaci贸 d'un arbre,  amb l'objectiu de recuperar paisatges i ecosistemes.

A tots aquests 猫xits anuals s'hi ha sumat, l'obertura de la primera Freshly Store, al C/Portaferrissa 34 de Barcelona i la confirmaci贸 d'una segona Freshly Store a Madrid per 2020, entre altres com nous llan莽aments i premis de productes. Tot plegat, ha fet que  aquest 2019 sigui un any de celebracions per tot l'equip de Freshly Cosmetics.