Imatge de Coaner Codina realitzant una il·lustració

Galatea Llibres acollirà a Martí Gironell i Coaner Codina, autor i il·lustradora de 'Un talp al meu jardí'

Es tracta d’un conte fantàstic que ens convida a viatjar sota terra per conèixer i cuidar el nostre entorn

Fa aproximadament un mes, Martí Gironell  va publicar el seu segon llibre infantil i el primer en forma d'àlbum il·lustrat, 'Un talp al meu jardí'.

En aquesta obra, el periodista i escriptor català i la il·lustradora  Coaner Codina col·laboren per explicar la història d'en Felip, un talp que apareix al jardí de la casa de dos nens, en Quim i el seu germà petit, en Pep.

El talp  els diu que fa molta estona que corria pels túnels i galeries que havia fet per sota terra i que no aconsegueix trobar el camí cap a casa seva. Per ajudar-lo, els dos germans hauran de baixar a  sota terra, on viuran una aventura i descobriran tot un món. Quan tornin a pujar a la superfície seran conscients de què hi ha sota els seus peus i la importància de protegir-ho.

Coneix al Talp Felip a Galatea Llibres

Imatge del llibre 'Un talp al meu jardí'
L'activitat inclou la firma de llibres i la realització d’il·lustracions | Cedida

El pròxim dissabte 6 de març, Galatea Llibres  rebrà una visita molt especial protagonitzada per l'escriptor i la il·lustradora del llibre 'Un talp al meu jardí'. L'esdeveniment es realitzarà a les 12.00 hores a la botiga de Cambrils i a les 18.00 hores a la de Reus.

L'activitat inclou la  firma de llibres per part de Martí Gironell, i per una altra banda, Coaner Codina farà il·lustracionsen directe  i decorarà amb el seu art els aparadors de Reus i Cambrils de Galatea Llibres.

No serà necessari reservar plaça, però caldrà respectar les mesures sanitàries  vigents: mascareta, gel i distància. Els nens i nenes podran veure a Coaner Codina realitzant la seva il·lustració a l'aparador des del carrer, amb tota seguretat, i Martí Gironell  firmarà els exemplars del llibre dins de la botiga, sempre respectant l'aforament.