Imatge de l'exterior de la llibreria Galatea de Reus

Galatea Llibres acollirà Gessamí Caramés Núñez, autora de «Meleta de romer»

«Meleta de romer» és un llibre per a perdre la por a la pastisseria, als gramatges i a les quantitats

Gessamí Caramés Núñez, nascuda a L'Ametlla de Mar en 1992, és una figura televisiva i del món de la cuina estimada a Catalunya. És copresentadora del programa Cuines de TV3 juntament amb el cuiner Marc Ribas des de novembre de 2017, i se la coneix per la seva alegria, proximitat i professionalitat.

Com a comunicadora audiovisual, cuinera i barista de formació, es passa el dia entre fogons i forns, i de tant en tant s'escapa per a gravar. Ha treballat de la mà de grans xefs com Michel Guérard, Paolo Casagrande o Martín Berasategui, i ara mateix està participant en diversos projectes gastronòmics.

El passat 10 de març, Caramés va publicar el seu primer llibre «Meleta de romer», una obra per a perdre la por a la pastisseria, als gramatges i a les quantitats.

«Meleta de romer» és un llibre de postres amb receptes bàsiques i imprescindibles per entendre el món dolç que acaba amb els pastissos més sofisticats, passant per les postres tradicionals de la nostra terra, pans, brioixos, pastisseria americana, begudes i fins i tot opcions sense gluten, sense lactosa i baixes en calories.

Descobreix els secrets de la pastisseria de la mà de la Gessa per aconseguir deixar de banda la por als gramatges, quantitats i temperatures i entendre el perquè de cada elaboració.

Coneix Guessamí Caramés a Galatea Llibres

El pròxim dimarts 16 de març, Galatea Llibres de Reus  rebrà una visita molt especial de l’autora del llibre,  Guessamí Caramés i durant una hora signarà els exemplars de «Meleta de romer».

L'esdeveniment es realitzarà a la llibreria Galatea de Reus de  18.30  a  19.30 hores. No serà necessari reservar plaça, però caldrà respectar les mesures sanitàries vigents: mascareta, gel i distància.