Marc Ribes a la cuina emplatant

Marc Ribas, el cuiner més brutal de Catalunya, signarà ‘EN MARXA CUINA!’ a Galatea Llibres de Reus

La signatura es durà a terme el dilluns 2 de novembre de 17 a 18 hores a la llibreria Galatea de Reus

Marc Ribas és el cuiner més rock'n'roller del programa de sobretaula 'Cuines'. També és conegut pel seu paper com a presentador de 'Joc de cartes', el reality show gastronòmic de TV3, i anteriorment havia passat pels fogons de diversos restaurants.

Aquest nou llibre de Marc Ribas ofereix les receptes més brutals, saboroses, fàcils i sorprenents de la cuina tradicional catalana, sense oblidar aspectes actuals, amb productes frescos i de proximitat.

En aquest llibre, el popular cuiner destapa el seu cantó més personal i deixa entrar el lector a la seva cuina, a través de vivències úniques i divertides, fins i tot extravagants, que li han passat davant dels fogons i amb els clients dels restaurants on ha treballat.

El pròxim 2 de novembre, els lectors i lectores tindran l'oportunitat de trobar-se amb aquest popular cuiner a la llibreria Galatea de Reus. En Marc hi serà allà de 17 a 18 hores i signarà tots els exemplars del seu llibre.

L'acte comptarà amb totes les mesures de seguretat i la cua per la signatura es realitzarà a l'exterior de la botiga per assegurar el màxim respecte amb relació als protocols d'higiene.

En cas que no puguis assistir a la cita el pròxim dilluns, no et preocupis. Galatea Llibres  ofereix l'oportunitat de comprar el llibre mitjançant la seva pàgina web i, amb només indicar el teu nom al procés de compra, en Marc el signarà també.

Pots realitzar la teva compra en línia del llibre 'EN MARXA CUINA!' al web de Galatea Llibres.

Cinc cèntims sobre 'EN MARXA CUINA!'

En aquest nou llibre 'EN MARXA CUINA!', Marc Ribas ens parla, per exemple, de les improvisacions que cal fer quan de sobte s'omple la sala de comensals que no s'esperaven, de clients excessivament bromistes que fan passar una mala estona als cambrers i cambreres o d'altres amb poca cultura gastronòmica que es pensen que en saben més que ningú.

També es parla d'adaptacions a les noves tendències com el veganisme o a situacions com les al·lèrgies, de comensals que no es volen aixecar de taula, dels recursos davant els petits accidents de cuina, de les peticions curioses d'alguns clients, entre d'altres.

Fitxa tècnica:

Preu: 18,90 €
Col·lecció: Sensacions, núm. 11
ISBN: 978-84-9034-945-8
Nombre de pàgines: 160
Mides: 17 x 24 cm
Enquadernació: Rústica amb solapes
Data de la primera edició: Setembre del 2020