Miriam Tirado i Marta Moreno a una signatura de llibres

Miriam Tirado i la il·lustradora Marta Moreno signaran llibres a la Galatea de Reus

Gràcies a la unió entre aquestes dues artistes, ha nascut el llibre il·lustrat 'La font amagada'

El pròxim divendres 11 de juny, la llibreria Galatea de Reus es prepara per a una signatura molt especial. Míriam Tirado  i Marta Moreno visitaran la llibreria reusenca. Hi seran allà per a rebre a tots aquells que vulguin emportar-se el llibre que han publicat juntes, i amb la seva signatura.

Míriam Tirado és consultora de criança conscient, escriptora i periodista especialitzada en maternitat, paternitat i criança. És autora  de llibres d'aquestes temàtiques i de contes molt venuts com 'Tinc un volcà'.

Per la seva banda, la Marta Moreno es divideix entre il·lustrar llibres infantils i impartir classes de primària a la zona rural de la província de Tarragona.

Gràcies a la unió entre aquestes dues artistes, i després del supervendes 'El fil invisible', ha nascut el llibre il·lustrat 'La font amagada'.

Segons les paraules de la Míriam, «aquest conte us ajudarà a retrobar-vos i donarà una informació molt valuosa als nens i nenes: que dins tenen un tresor. Una font (que és la seva essència) on poden anar a beure sempre que ho necessitin. Per a crear, per a descansar, per a connectar, per a estar en pau, per a saber què volen de veritat o què necessiten...»

Al Pol, el protagonista de la història, li agrada molt cantar. Quan canta, sent que vola. És com si pogués desplegar unes ales imaginàries i recórrer llocs del món que mai no ha vist.

Sovint es pregunta com es diu aquesta sensació. Quan tanca els ulls li recorre per tot el cos un sentiment immens, com si una font màgica brollés del seu pit. Està convençut que si tothom trobés la seva font, serien més feliços.


 


 

Galatea Llibres acollirà a Miriam Tirado i Marta Moreno

A partir de les 18.00 hores del pròxim divendres 11 de juny, Miriam Tirado i Marta Moreno signaran el llibre il·lustrat ‘La font amagada’ a la Galatea de Reus.

Per tal de realitzar l'esdeveniment amb seguretat, les signatures es realitzaran seguint totes les mesures higièniques vigents com distància, mascareta i gel hidroalcohòlic.

Apropa't a Galatea Llibres i aconsegueix el teu exemplar de  ‘La font amagada’. I si no pots passar per la llibreria, Galatea ofereix als clients la possibilitat de comprar l'àlbum a través de la seva pàgina web i indicar als comentaris que la Miriam i la Marta també el signin.