Imatge de l'exterior de la llibreria Galatea de Reus

Galatea Llibres es prepara per acollir a Rocio Bonilla, il·lustradora de 'Gràcies, història d'un veïnat’

Es tracta d’una història sobre l'empatia i les emocions que reivindica la vida en comú i la solidaritat veïnal

Rocio Bonilla va iniciar la seva trajectòria professional a través de diverses disciplines com la pintura, el muralisme, la fotografia, la pedagogia i, finalment, la publicitat.

El factor que va provocar el canvi definitiu en la seva carrera va ser la maternitat. A partir dels seus fills, i fascinada per l’imaginari infantil, va decidir abandonar la publicitat per a crear ‘Érase una vez’, una empresa dedicada a decorar espais infantils amb murals pintats a mà. El 2011 es va iniciar en l'àmbit editorial com a  il·lustradora, i va debutar com a autora en 2014 amb l'àlbum il·lustrat ‘Cara d'ocell’

Bonilla ha publicat una cinquantena de llibres infantils propis, escrits i il·lustrats i col·laboracions amb escriptores com Elisenda Roca, Susanna Isern o Eulàlia Canal.

Actualment, els seus llibres compten amb més de 300.000 lectors en tot el món, han guanyat diversos premis i han estat traduïts a més de vint llengües.

Coneix a Rocio Bonilla a Galatea Llibres

El pròxim dissabte 5 de juny, Galatea Llibres rebrà la visita de Rocio Bonilla i el seu darrer  àlbum il·lustrat'Gràcies, història d'un veïnat'. L'esdeveniment es realitzarà en sessió dual d'11.00 a 12.00 hores a Galatea Cambrils i de 12.30 a 14.00 hores a la Galatea de Reus.

El nou àlbum de Rocio Bonilla ens presenta una història sobre l'empatia i les emocions que reivindica la  vida en comú  i la solidaritat veïnal. A més, a diferència d'altres vegades, 'Gràcies' no és una història protagonitzada per criatures, sinó que, en aquesta ocasió, l'autora opta perquè els protagonistes de l'àlbum siguin animals personificats. Així, aconsegueix conduir-nos per una història plena d'humanitat i valors.

Es tracta d'uns  animals que viuen tots al mateix carrer, però que no es relacionen entre ells per raons diverses i, fins i tot, absurdes, fruit de prejudicis, desconeixement, desconfiança i por, segons recull Montse Serra  en un article a la revista L'Illa.

Per tal de realitzar l'esdeveniment amb tota la seguretat, les signatures es realitzaran seguint totes les mesures higièniques vigents com distància, mascareta i gel hidroalcohòlic.

Apropa't a Galatea Llibres  i aconsegueix el teu exemplar de 'Gràcies, història d'un veïnat'. I si no pots passar per la llibreria, Galatea ofereix als clients la possibilitat de comprar l'àlbum a través de la seva pàgina web i indicar als comentaris que la Rocio també el signi.