La Galatea de Reus presenta 'Morir, una vida', el llibre de memòries de Cory Taylor

El pròxim divendres 29 de novembre a les 19.00 hores es presentarà el llibre 'Morir, una vida', amb una xerrada sobre com afrontar el procés de la mort

Aquest mes la llibreria Galatea de Reus ha preparat la presentació del llibre 'Morir, una vida' de Cory Taylor.  Finalista del premi Stella Prize 2016 i la que ha sigut una de les deu lectures destacades de Barack Obama durant el 2017.

Cory Taylor, escriptora i guionista de cine i televisió australiana, va escriure aquest llibre l'any 2016 a l'edat de seixanta anys, quan es va assabentar que el càncer que patia des de feia deu anys es trobava en fase terminal. En adonar-se que la seva mort era imminent, va escriure aquest llibre en només dues setmanes.  Amb la urgència i sinceritat de qui sap que li queda poc temps de vida. Sense sentimentalismes i amb una dosi d'humor, Taylor repassa, la complexa història dels seus pares, com van viure i com van morir, fa balanç de la seva vida i, sobretot, se serveix de la seva experiència per a  meditar obertament sobre la mateixa mort, aquell «monstre silenciós» que a tots ens concerneix però que al qual rarament ens atrevim a mirar a la cara.

Signatures de llibres per Sant Jordi a Galatea Reus | Josep

Després de les novel·les 'Me and Mr. Booker' 'My beautiful enemy', 'Morir', és una obra en clau autobiogràfica sobre l'experiència humana d'una vida  i sobre com la medicina moderna ha convertit aquest moment, que a tots ens arribarà tard o d'hora, en tabú. El testimoni de Taylor ofereix una lliçó sobre com afrontar la mort amb valentia.

Una xerrada sobre el procés de la mort i com afrontar-la

A la presentació que es durà a terme el dia 29 a les 19.00 hores,  a la llibreria Galatea de Reus, hi participarà la Isabel Alonso, presidenta de l'Associació del Dret a Morir Dignament de Catalunya (DMD-Cat), la psicòloga Fiorela Ojeda i Lucas Villavecchia, editor de Gatopardo ediciones. Junts oferiran una xerrada sobre com vivim el procés de la mort, al llarg de la vida. I com afrontem la mort tant a escala personal, com la de les persones que ens envolten.

  

La presentació tindrà lloc el divendres 29 de novembre a les 19.00 hores
La presentació tindrà lloc el divendres 29 de novembre a les 19.00 hores | Cedida

Regala cultura i llibres aquestes festes

S'apropen dies festius i dies de fer regals - amics invisibles, nadal, reis -. Si no et vols trencar el cap i vols fer un detall ple de cultura i diferent, o vols fer-te un autoregal. Galatea et proposa una idea per a tots aquells amants de les il·lustracions, del Japó i la cultura nipona 'Japomania'. Un llibre divertit i inspirador sobre el Japó i la cultura japonesa, que captivarà a tots els amants del país nipó amb un recorregut pels llocs, l'estil de vida i les curiositats d'un país tan llunyà com fascinant. Menjar, beguda, cultura, etc.

 

També et pot interessar...