Imatge de dues persones al costat d'un Hyundai Kona

Nou Kona i nou Santa Fe, dues de les apostes de Hyundai Augusta Car

Aquestes dues gammes han tingut una gran acollida anteriorment i tornen al mercat amb força

Durant els darrers temps, el fabricant sud-coreà d'automòbils Hyundai s'ha posicionat com una de les referències en mobilitat elèctrica, ja que, a diferència d'altres fabricants que s'han concentrat en una o dues alternatives, aquesta marca ha desenvolupat totes les tecnologies disponibles.

La seva aposta per diferents tecnologies relacionades amb l'electrificació li ha permès tenir en la seva gamma tant cotxes híbrids, com a híbrids endollables, elèctrics i de pila de combustible d'hidrogen.

Entre les novetats d’enguany, Augusta Car, concessionari oficial Hyundai a Tarragona, Reus, Valls  i Cambrils presenta dues noves  gammes que ja han tingut una gran acollida anteriorment: el nou Kona  i el nou Santa Fe.

Descobreix aquests dos nous models i enamora't de les seves prestacions.

El nou Kona, la tecnologia més completa del mercat

El Hyundai Kona és un dels models més atractius del seu segment per la seva enorme gamma d'opcions mecàniques. S'ofereix amb motor gasolina, amb motor dièsel, en versió híbrida elèctrica (no endollable) i també en versió elèctrica pura. De fet, no té només una sinó dues versions elèctriques pures. És un model equilibrat, amb un interior senzill i funcional, complet i avançat a tecnològicament, però amb un disseny més aviat sobri.

Imatge nova i dinàmica

El disseny exterior destaca gràcies a la seva sofisticació i als nous panells protectors. El capó s'ha allargat i flueix fins a la graella central, que aporta un toc més potent al nou KONA amb la seva gran grandària i les seves línies netes i definides. Les llueixes LED de conducció diürna han estat millorades perquè no et perdis res de la carretera.

Imatge del nou Kona de Hyundai Augusta Car
El nou Kona, la tecnologia més completa del mercat | Hyundai Augusta Car

Motors amb més eficiència

El nou KONA ha aconseguit un nou nivell de rendiment  i sostenibilitat. Els motors equipats amb el nou sistema híbrid de 48 V ajuden a reduir les emissions de CO₂ i el consum de combustible. Les millores en la suspensió i la direcció fan més còmoda la conducció i milloren el control en la carretera. La direcció ha estat ajustada per a complementar a la nova suspensió, mentre que els pneumàtics millorats també contribueixen a reduir el consum de combustible i les emissions.

A l'avantguarda del confort

El nou KONA ha estat equipat amb els últims serveis de connectivitat d'avantguarda, els serveis de cotxe connectat de Bluelink, que et permeten controlar el teu  cotxe  des del teu mòbil o amb la teva veu. El sistema de navegació de 10,25” inclou una subscripció gratuïta de 5 anys als serveis LIVE de Hyundai.

Seguretat i assistència a la conducció

Protegir a qui estimes és el més important. Per aquest motiu, ha millorat l'equipament del Hyundai KONA. Amb Hyundai SmartSense, el sistema d'assistència a la conducció, el nou KONA compta amb la millor seguretat  i assistència a la conducció per a proporcionar-te més tranquil·litat i seguretat al volant.
 

El nou Santa Fe, més eficiència i més potència

Aquest icònic SUV ha estat redissenyat per complet per a donar-te més espai, comoditat i funcionalitat. El nou SANTA FE té un disseny més atractiu i únic, secundat per una àmplia gamma  de tecnologia, motors elèctrics i serveis de seguretat d'avantguarda.

Més comoditat i seguretat

La tecnologia intel·ligent, la funcionalitat i el confort del  nou SANTA FE  el converteixen en líder en la seva classe: descobreix els motors més eficients del mercat amb les opcions híbrida i híbrida endollable, a més dels serveis de connectivitat i seguretat d'avantguarda.

Confort i comoditat intel·ligent

El nou SANTA FE t'ofereix el millor confort i funcionalitat amb un sistema de seients versàtil i tecnologia innovadora  amb funcions com l'obertura de maleter intel·ligent i la guia de maleter. A l'interior, la teva família, els teus amics i tu gaudireu de l'espai extra de la segona i la tercera fila, la capacitat ampliada del maleter i els compartiments d'emmagatzematge.

Seguretat per a tota la família

Els nous serveis de seguretat  de Hyundai SmartSense i els sistemes d'assistència avançats, com l'assistent de conducció en autopista o assistent contra col·lisions posteriors posen al SANTA FE a l'altura dels seus competidors de gammes superiors. Fins i tot hi ha un assistent d'aparcament remot  que pot aparcar el cotxe de forma totalment independent.

Imatge de l'interior del nou Santa Fe de Hyundai Augusta Car
El nou Santa Fe, més eficiència i més potència | Hyundai Augusta Car


Si vols més  informació, entra al web oficial de Hyundai Augusta Car — hyundai.com — i consulta les diferents gammes i tecnologies de la marca. No t’ho perdis!