Imatge del IONIQ 5 de Hyundai

El nou IONIQ 5, un CUV 100% elèctric de Hyundai

L’IONIQ 5 compta amb un disseny de ‘concept car’ futurístic i tecnologia d'avantguarda intel·ligent

Arriba una nova era per a Hyundai Augusta Car amb la darrera incorporació als cotxes top de tecnologia punta. Un model que podria ser el cotxe elèctric més important de Hyundai per a la present dècada.

Parlem del nou Hyundai IONIQ 5, un CUV 100% elèctric que presumeix de càrrega ultraràpida de 800 V bidireccional i d'una autonomia de 480 km.

A més a més, l'IONIQ 5 compta amb un disseny de 'concept car' futurístic i tecnologia d'avantguarda intel·ligent amb la qual arribaràs més lluny i amb més estil.

Es tracta d'un  cotxe elèctric compacte, però per a la seva imatge exterior han pres elements propis de  SUV i crossovers com el capó pla i passos de roda amb proteccions per a apropar-se en aparença a aquests.
 

IONIQ 5: el futur de la mobilitat elèctrica

Amb aquest nou model de Hyundai, l’IONIQ 5, la mobilitat elèctrica passa a formar part de la vida diària. Aquest CUV elèctric et donarà tota la llibertat que busques sense renunciar a res i reduint l'impacte al medi ambient.

Sostenibilitat, tecnologia i una càrrega superràpida

L'interior del IONIQ 5 ha estat creat, en gran part, amb materials sostenibles  extrets d'elements com la canya de sucre i utilitzats en el revestiment interior, les catifes i els seients per a crear un interior reciclable i  estètic.

IONIQ 5 és el primer vehicle de Hyundai de nivell 2 de tecnologia autònoma. El parabrisa compta amb el sistema avançat 'head-up display' de 44'' de realitat augmentada, que ho converteix en una guia per a portar-te de manera segura  al teu destí.

A més a més, és un dels pocs vehicles de la seva categoria amb un sistema elèctric i bateria que treballa a 800 V, per a oferir una càrrega superràpida, un rendiment més alt optimitzant pes i espai.

 

Imatge del IONIQ 5 de Hyundai
L'IONIQ 5 ja forma part del futur de la mobilitat elèctrica | Hyundai Augusta Car

'Concept car': exterior icònic i interior espaiós

L'IONIQ 5  compta amb un disseny exterior que reinventa els vehicles elèctrics, amb una aparença que es basa en línies més netes i estructures minimalistes.

Els revestiments de l'exterior s'estenen al llarg de tot el model, aconseguint així minimitzar les divisions dels panells i creant una imatge més neta i innovadora.

A més a més, disposa d'il·luminació LED en les llums paramètriques amb píxels, una mostra dels elements de disseny que apareixeran en els futurs models IONIQ.

Pel que fa a l'inferior de l'IONIQ 5, en aquest model es dissipen les fronteres entre l'espai d'habitabilitat i el de mobilitat.

La part inferior és més gran  i plana, amb seients frontals ajustables que es poden reclinar per complet i una consola central  flexible que pot moure's per la cabina per a una experiència a bord extraordinària.

Imatge del IONIQ 5 de Hyundai
L'IONIQ 5 compta amb un disseny que reinventa els vehicles elèctrics | Hyundai Augusta Car

No és cap novetat que  Hyundai ha sigut i és la marca puntera en  sostenibilitat i tecnologia. Hyundai va per davant i ja fa dècades que estudia i aposta per tecnologies netes que tenen cura del nostre planeta. Sense dubte, la nova gamma IONIQ és el resultat d'anys d'estudi pensant en un futur elèctric  i  eficient.