Hyundai Augusta Car presenta en exclusiva el nou Santa Fe

El concessionari de la marca coreana al Camp de Tarragona presenta el nou SUV, a la venda a partir de 29.700 euros

Augusta Car, el concessionari de Hyundai al Camp de Tarragona,  ha anunciat que el nou model de Santa Fe ja es troba disponible en els seus concessionaris de la nostra demarcació. Es tracta de la quarta edició del SUV de la marca coreana, consta de set places i es tracta del vehicle amb més capacitat i més gran de la gamma de vehicles de Hyundai. Per a la seva distribució i promoció, la marca d'automoció asiàtica ha entregat 60 unitats pels concessionaris d'Espanya i una d'elles es troba al concessionari de Tarragona perquè sigui descobert pel públic de les nostres comarques.

El Nou Hyundai Santa Fe arriba als concessionaris d'Augusta Car equipat amb les últimes innovacions tecnològiques de la marca, i ha estat posat a disponibilitat del públic que oscil·la d'entre 15 a 20 dies, amb un preu de des de 29.700 euros.

El Nou Santa Fe suposa un augment d'habitabilitat, equipament i seguretat

Poc te a veure el Nou Santa Fe amb la primera edició del SUV que Hyundai va llançar al mercat tot just fa 17 anys.  El nou tot terreny de la marca coreana busca combinar l'augment del confort, amb més espai d'habitabilitat, previst per set places; amb els últims sistemes de  seguretat i innovacions tecnològiques, que el posicionen dins del segment prèmium d'aquest tipus de vehicles.  

Per tant, Hyundai ha concebut la nova edició del Santa Fe aplicant els últims avenços tecnològics, com el 'Head-up display', un panell que facilita la lectura del conductor amb nous comandaments de navegació i altres avisos  que es projectaran directament al parabrisa del vehicle. Presenta també un nou 'Assistent de sortida segura', pensat pels més petits de la casa. Aquesta aplicació del vehicle no permet obrir les seves portes si no és segur abandonar l'habitacle. Destaca el sistema 'd'alerta d'ocupant de darrere', que utilitza uns sensors d'ultrasons i genera un avís intern quan el conductor abandona el vehicle.  

El nou model de Hyundai Santa Fe surt a la venda a partir de 29.700 euros
El nou model de Hyundai Santa Fe surt a la venda a partir de 29.700 euros | Hyundai

 

Com a novetat  el Nou Santa Fe integra un sistema pensat per a la detecció de fatiga i cansament en els conductors, buscant detectar una conducció distreta, aquest sistema emetrà un senyal acústic per captar la nostra atenció i un missatge que ens recomanarà realitzar un descans. També incorpora un assistent d'obertura del maleter intel·ligent per a les ocasions on s'aparca a curtes distàncies de la paret.

Pel que fa a les especificacions de motor,  Hyundai incorpora tres especificacions: 2.4 GDI gasolina amb 185 CV, 2.0 CRDi gasoil amb 150 CV i 2.2 CRDi gasoil amb 200 CV de potència. El concessionari de Hyundai Augusta Car compta amb un nou model de Santa Fe per a mostra al públic. El preu de sortida, segons l'equipament, serà de 29.700 euros.