Hyundai Kona, escollit millor Cotxe de l'Any 2019 a Catalunya i Espanya

El cotxe coreà s'ha imposat davant el Kia Ceed i el Ford Focus segons els periodistes especialitzats

La marca coreana Hyundai s'ha emportat la sisena edició del premi  Cotxe de l'Any a Catalunya, amb el Kona, que ha estat atorgat pels periodistes i mitjans de comunicació membres de l'Associació de Premsa de Motor de Catalunya (APMC). Tanmateix,  va guanyar el premi de la 47a edició de l''ABC Mejor Coche del Año 2019', sent ja quatre models de la marca que han aconseguit aquest premi des de l'any 2008. El Hyundai Kona és un dels vehicles de la prestigiosa marca coreana que podeu trobar als concessionaris Augusta Car Hyundai, amb centres a Reus, Tarragona, Cambrils, Valls i un concessionari col·laborador a Montblanc.

El Hyundai Kona destaca pel seu elegant i atrevit disseny.
El Hyundai Kona destaca pel seu elegant i atrevit disseny. | Cedida

 

El Kona destaca pel disseny i la tecnologia

El 'crosssover' va ser l'última edició de l'any de Hyundai i ara, s'ha proclamat guanyador en les votacions davant del vehicle Kia Ceed i del nou Ford Focus, aquest és el  primer cop que un Hyundai guanya el Cotxe de l'Any a Catalunya. El nou SUV urbà de la marca, el Kona, destaca pel seu disseny i tecnologia.

«Innovació, estil i tecnologia»

El motiu pel qual el model del Hyundai s'ha imposat com guanyador d'enguany ha estat per la seva «innovació, estil i tecnologia». D'altra banda, també s'ha destacat el valor ecològic del Kona, ja que conté un elevat percentatge de components reciclats. A més, és un vehicle que està disponible en diversos motors com el de gasolina  (120 CV i 176 CV), dos motors dièsel  (115 CV i 136 CV) i en la versió elèctrica  (136 CV i 204 CV).

El nou KONA és urbà i atrevit, però també elegant.
El nou KONA és urbà i atrevit, però també elegant. | Cedida

 

Quatre models del Kona

Hyundai Kona té un preu de sortida a partir dels 13.900 euros, mentre que el vehicle de versió elèctrica és de 35.100 euros. Compta amb quatre acabats, l'Essence, el Klass, el Tecno i el Style. Aquest vehicle enguany, ha fet una aposta arriscada en el seu disseny, d'una manera trencadora que els ha permès guanyar el premi al Millor Cotxe de l'Any 2019.

Millor cotxe català i espanyol

El cotxe, per tant s'ha proclamat guanyador en l'àmbit nacional amb dos guardons atorgats per la premsa professional i especialitzada en el sector del motor en l'àmbit nacional. Enguany el Hyundai Kona s'ha proclamat guanyador sent aquesta la primera ocasió que la marca coreana s'emportava el guardó.  Aquest premi fa sis anys que es porta duent a terme.

El SUV de Hyundai és totalment personalitzable per dins i per fora.
El SUV de Hyundai és totalment personalitzable per dins i per fora. | Cedida

 

Primer cop que Hyundai guanya el premi de l'APMC

El Kona s'ha imposat en les votacions amb un total de 107 punts, davant dels 98 del Kia Ceed i els 87 del Ford Focus en el premi català de l'Associació de Premsa de Motor de Catalunya (APMC).  A escala estat s'ha proclamat guanyador amb 312 punts, seguit del Peugeot 508 amb 264 punts i del Seat Arona, amb 182 punts.

Augusta Car Hyundai a Tarragona

Si voleu descobrir el Hyundai Kona només cal que visiteu un dels seus concessionaris oficials al Camp de Tarragona, Augusta Car Hyundai, els quals estan ubicats a Tarragona, Cambrils, Reus, Valls i el concessionari col·laborador a Montblanc. El seu tracte personalitzat us assegura un assessorament de qualitat perquè conegueu de primera mà els vehicles que més s'adapten a les vostres necessitats. 

Trobareu el concessionari de Tarragona a la carretera de València 199 i també podeu consultar la seva pàgina web o seguir el seu Facebook per descobrir totes les seves novetats. També tenen operatiu el telèfon 977 552 414 per a consultes més ràpides i directes.