Diferents cotxes de la marca Hyundai

Hyundai Promise, el programa de venda de cotxes usats i seminous de la marca

Hyundai ofereix vehicles usats i seminous garantits per la marca amb de 2 a 5 anys de garantia

L'estiu de 2020, Hyundai Motor va llençar un nou programa paneuropeu de vehicles usats, el Hyundai Promise Approved Used Cars, amb la finalitat de millorar l'atractiu de les ofertes dels concessionaris i proporcionar un suport addicional al client.

D'aquesta manera, Hyundai es va convertir en el primer fabricant a oferir un programa de vehicles usats per a totes les motoritzacions i amb especial focus en vehicles ECO.

Hyundai Promise ha estat dissenyat per a oferir als clients tota la tranquil·litat destacant els principis bàsics de la marca: comoditat, transparència i confiança. Per aquest motiu, el programa ofereix normes paneuropees idèntiques en tots els concessionaris, la qual cosa crea transparència i proporciona tranquil·litat als compradors de vehicles usats.

A més a més, ha estat pensat per a facilitar la compra d'un usat de qualitat contemplant la possibilitat de lliurament a canvi d'un altre vehicle.

Comoditat, transparència i tranquil·litat

Hyundai Promise ofereix una garantia mínima de dos anys que pot arribar fins a  cinc anys, aplicable als models Hyundai que tenen menys de cinc anys i menys de 120.000 km. 

Això significa que un  vehicle Hyundai  a punt de complir cinc anys d'antiguitat tindrà una garantia addicional de dos anys. A més, tots els Hyundai seminous de fins a 2 anys d'antiguitat, independentment del seu quilometratge, disposaran de 5 anys de garantia i assistència en carretera des de la data de compra i amb quilometratge il·limitat.

Per una altra banda, els clients de vehicles usats Hyundai d'entre cinc i vuit anys d'antiguitat amb fins a 160.000 km també es beneficien: tots aquests vehicles passaran per una  revisió tècnica i rebran, almenys, el termini de garantia mínim que exigeix la nostra legislació vigent. 

Els vehicles d'altres marques de fins a 8 anys d'antiguitat i amb menys de 160.000 km d'antiguitat tenen dret a la mateixa revisió i als mateixos terminis de garantia.

Garantia de qualitat per a una major confiança

Amb el programa Hyundai Promise, els clients es beneficien dels següents serveis de Hyundai:

  • — Entre dos i cinc anys de garantia de Hyundai amb assistència en carretera les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana.
  • — Suport i assessorament específic per a vehicles ECO
  • — Prova de conducció extensa
  • — Solucions financeres flexibles
  • — Oferta de recompra garantida
  • — Anàlisi i certificat de quilometratge i estat del vehicle amb control de 100 punts
  • — Lliurament en un termini màxim de set dies
  • — 'Welcome pack' de postvenda per al client
  • — Compromís de satisfacció o canvi del vehicle als 30 dies / 1.000 km del vehicle

Augusta Car, concessionari oficial Hyundai a Tarragona, Reus, Valls i Cambrils, disposa d’una àmplia varietat de vehicles amb el certificat HPromise. Els concessionaris Hyundai Promise estan preparats per a proporcionar una opinió experta per a oferir la millor orientació i solucions per als seus clients.

A més a més, des de Hyundai volen fer un pas més enllà en el mercat de vehicles usats i apostar pel  futur. Per això, han inclòs beneficis exclusius per als compradors de vehicles  ECO  adherits al programa Hyundai Promise.

Per una altra banda, el concessionari Hyundai Augusta Car de Reus ha millorat recentment les seves instal·lacions i ha ampliat la l’exposició de vehícles Km0,  seminous i d’ocasió on s’hi poden trobar cotxes en molt bones condicions a preus molt interessants. Apropa't i descobreix tots els models.

Trobaràs tota la  informació  al web de Hyundai Augusta Car.