Imatge d'una persona menjant patates del McDonald's

McDonald's obre un nou restaurant a la Rambla Nova de Tarragona

Amb aquesta obertura, McDonald's crearà al voltant de 20 nous llocs de treball a la ciutat

No és cap sorpresa que McDonald's sigui la companyia líder en el sector de la restauració a Espanya. Des de fa més de 35 anys manté un ferm compromís amb el país, on compta amb més de 500 establiments.

Un dels senyals d'identitat de McDonald's és la seva aposta pel mercat local. En concret, McDonald's continua apostant per Catalunya en el seu pla de creixement nacional. La companyia obrirà el pròxim 4 de març un nou restaurant a la ciutat de Tarragona, concretament en el número 92 de la Rambla Nova.

Aquest establiment comptarà amb una superfície de més de 370 metres quadrats, incloent-hi dues terrasses, una interior i una altra exterior, situada en la mateixa Rambla Nova.

Amb aquest ja van 4 McDonald's inaugurats a la ciutat de  Tarragona, sumant així un total de 14 restaurants a la província i 94 en tota Catalunya.

Amb la inauguració d'aquest nou restaurant, McDonald's crearà aproximadament 20 nous llocs de treball  a la ciutat, incloent-hi una figura de recent creació en els seus establiments: la de Responsable de Seguretat i Higiene, encarregat d'assegurar que es compleix el protocol Entorn Segur, implementat per la companyia arran de l'emergència sanitària.

Imatge d'una persona bebent un McCafé
El nou establiment oferirà servei a taula i servei a domicili | Pixabay

Manuel Cuétara, franquiciat del restaurant, comenta: «Per a nosaltres suposa una gran alegria tornar a la Rambla Nova, i que els nostres clients de tota la vida puguin tornar a gaudir de l'experiència McDonald's. Estem desitjant rebre en aquest nou restaurant a totes les persones que desitgin acostar-se, i oferir-los els seus productes favorits en un entorn en el qual hem posat com a màxima prioritat la seguretat, tant dels nostres empleats com dels nostres clients».

El nou establiment oferirà servei a taula, permetent així que els clients que ho desitgin puguin rebre les seves comandes còmodament assegudes, sense necessitat de recollir-los en el taulell.

Comptarà també amb quioscos digitals i disposarà de l'espai McCafé, on els clients podran gaudir d'un cafè recentment mòlt i acompanyar-lo de productes dolços o salats en qualsevol moment del dia. A més, estarà disponible la plataforma d'hamburgueses premium  Signature Collection, amb receptes exclusives.

Finalment, i com bona notícia per a aquells als qui els agrada gaudir del menjar de McDonald's en la comoditat de la seva llar, el restaurant completarà la seva oferta amb el servei de menjar a domicili McDelivery, que es podrà demanar a través de les plataformes Uber Eats, Glovo i Deliveroo.