Ressort INFINITUM

Viu l'experiència INFINITUM, el residencial exclusiu de la Costa Daurada

INFINITUM compta amb habitatges exclusius, tres camps de golf, Beach Club, restaurants i molts altres serveis

L'espai de la Costa Daurada conegut fins ara com Lumine reneix com INFINITUM, un residencial exclusiu davant la immensitat del Mediterrani que inclou tres camps de golf, un Beach Club i els millors equipaments i serveis. Un indret que ho té tot i que es resumeix en el lema 'Welcome to everything'.

El residencial ha estat dissenyat pel prestigiós despatx d'arquitectura Batlle i Roig, i destaca pel seu projecte paisatgístic i els acabats d'alta qualitat dels habitatges, que estan integrats en la naturalesa. A banda, també compten amb el certificat de sostenibilitat BREEAM.

Habitatges per a una experiència superior

Hi ha diferents tipus d'habitatge que s'adapten a les diferents necessitats d'espai, si bé tots compten amb àmplies i lluminoses habitacions. 

N'hi ha de 2, 3 o 4 habitacions, des de 80 fins més de 150 m² de superfície construïda. Amb opció a jardí i pati anglès, ideals per a donar-li una expansió natural a la llar. 

Els habitatges inclouen serveis  com el manteniment global de les zones comunes, vigilància i seguretat 24 hores, i servei de consergeria. A més de beneficis exclusius per a residents, onze quilòmetres de vials interns i altres serveis afegits per a una experiència superior.

Però a més d'aquestes qualitats, cal destacar l'entorn que envolta als habitatges, no sols pel seu espectacular paisatge, sinó també pels serveis i instal·lacions amb els quals compta INFINITUM.

Ressort INFINITUM
El residencial té accés directe a la platja i unes espectaculars vistes a la mar | Infinitum Living

Localització, oci i serveis de categoria

Situat a només 10 minuts de  Tarragona, el residencial té accés directe a la platja i unes vistes al mar  espectaculars. 

Els seus paisatges també es componen de pinedes i de l'aiguamoll de la Sèquia Major, on predominen les jonqueres, àlbers i salzes, un hàbitat que alberga a diverses espècies.

El paisatge d'NFINITUM també es defineix pels seus tres camps de golf, amb 45 clots, que juntament amb les seves dues cases club, formen part de l'oferta d'oci i serveis del residencial

Aquestes instal·lacions de primer nivell han estat considerades les millors d'Europa en les últimes edicions dels World Golf Awards.

Un altre dels espais integrats a INFINITUM és el Beach Club. Unes instal·lacions exclusives amb diverses piscines repartides en 4 zones dedicades a proporcionar una experiència única de benestar i tranquil·litat. 

Hi ha espais per a famílies, zona d'hamaques d'aigua, piscines infinity i, per als qui busquen una experiència més exclusiva, la zona Signe.

D'una altra banda, el Beach Club disposa d'una oferta gastronòmica pròpia i accés a la  platja.

La gastronomia és un altre dels senyals d'identitat del residencial, que compta amb diversos restaurants. Cadascun té una oferta diferenciada, però tots es basen en la cuina d'autor amb el màxim respecte pel producte de proximitat. Cal destacar la seva ubicació, que també gaudeix d'espectaculars vistes a la mar o als camps de golf.

Ressort INFINITUM
El residencial està situat a només 10 minuts de Tarragona | Infinitum Living

Sostenibilitat i reciclatge

La sostenibilitat  és un altre dels atributs que defineixen a INFINITUM.

Tots els projectes que es duen a terme en el residencial s’integren amb l’entorn i tenen un compromís sostenible, ja que incorporen materials regionals i contingut reciclat. 

El disseny dels habitatges limita la seva demanda energètica. Aquest factor redueix la demanda de calefacció i refrigeració. Per tant suposa un gran estalvi d'energia i emissions globals.

D'altra banda, es fa un tractament sostenible de l'aigua amb equips eficients de baix consum i apostant per vegetació autòctona amb baixes necessitats hídriques.

Pel que fa als camps de golf d'INFINITUM, compten amb el certificat Audubon International per a la sostenibilitat. Això és gràcies al seu impressionant sistema de reciclatge i reutilització de l'aigua, entre altres mesures.

Viu l'experiència INFINITUM

Per a totes les persones interessades a unir-se a aquest nou estil de vida, INFINITUM  ofereix dues opcions.

Disposa d’una oficina on, a més de visitar el pis pilot  i conèixer més en profunditat el projecte, es pot viure l'experiència INFINITUM mitjançant realitat virtual

Per als qui no puguin desplaçar-se, el residencial també disposa d’una aplicació gratuïta amb la qual es poden explorar els habitatges i l'entorn. Es pot fer a través des de qualsevol dispositiu.

Si encara vols  més informació sobre l’estil de vida INFINITUM, entra al web infinitumliving.com.