Taula amb material didàctic.

Demo Day: La Martina Kids&Us obre portes per mostrar el mètode Natural English per a nens d'entre 1 i 7 anys

El 23 d'octubre les famílies es poden apuntar a una jornada gratuïta als centres de La Martina Kids&Us de Tarragona per descobrir aquest mètode d'aprenentatge dirigit a nens d'entre 1 i 7 anys

La infància és una etapa d'aprenentatge constant. És també el millor moment perquè els nens i nenes comencin a absorbir i familiaritzar-se amb l'anglès, però és important escollir bé el mètode amb què ho faran per assegurar-nos que els coneixements son obtinguts de manera correcta i els seran útils i duradors.

En aquest sentit, el mètode Natural English de Kids&Us es basa en la immersió lingüística i la reproducció del procés natural de l'adquisició de la llengua materna. Això garanteix un aprenentatge natural i espontani que arrelarà en els vostres fills com si l'anglès fos un idioma nadiu més. 

La Martina —amb centres a Reus, Tarragona, Cambrils i Salou— forma part de la família Kids&Us, l'escola de referència mundial per a nens i nenes d'entre 1 i 18 anys. Amb el mètode Natural English els alumnes exploten la seva capacitat innata per desxifrar el llenguatge i s'introdueixen en una experiència d'aprenentatge basada en els sentits i les emocions. Els materials que s'utilitzen s'adapten a la realitat de cada edat i les classes es fan amb grups molt reduïts, el que garanteix una atenció personalitzada a cada alumne.

Gràcies a un ampli univers d'activitats complementàries, l'alumnat experimenta amb el llenguatge dins i fora de l'aula, d'aquesta forma l'anglès acaba formant part del seu dia a dia. Tot plegat, amb el clar objectiu que els nens i nenes assoleixin les més altes competències lingüístiques en anglès i així guanyar confiança per obrir les portes del seu futur.

Descobriu el mètode Natural English amb el Demo Day gratuït

Si encara us queden dubtes sobre el mètode Natural English, Kids&Us ha organitzat un esdeveniment únic, exclusiu i simultani a tots els centres de La Martina: el Demo Day. Les famílies podran descobrir de primera mà aquest sistema, amb les classes demo per a bebès d'1 i 2 anys, i les classes per a Kids, destinades als nens i nenes d'entre 3 i 7 anys.

Una iniciativa única en què els centres s'han unit per mostrar simultàniament Babies i Kids Experiences. La jornada es durà a terme el dissabte 23 d'octubre, és gratuïta però té places limitades. Us hi podeu inscriure a través de la pàgina web kidsdemoday.com omplint un senzill formulari.

Nens aprenent en una aula amb mesures antiCovid.
El mètode Natural English farà que els nens i nenes aprenguin l'idioma de forma natural. | La Martina Kids&Us
 

El Demo Day va dirigit a les famílies amb nens i nenes d'aquestes edats que vulguin descobrir a fons i en primera persona el mètode Natural English. En aquesta jornada exclusiva, el professorat dels sis centres de La Martina Kids&Us al Camp de Tarragona impartirà una sessió demostrativa, amb una durada d'entre 30 i 40 minuts, amb les famílies presents. 

D'aquesta forma es podrà comprovar l'eficàcia d'un mètode d'aprenentatge únic que ja compta amb més de 150.000 alumnes en 9 països d'arreu del món.

Com hem dit, les places del DemoDay son limitades, així que no espereu més i reserveu ja el vostre espai, escollint franja de matí, de 10.00 a 14.00 hores, o de tarda, de 16.00 a 19.00 hores.