Cartell promocional del Grand Cirque Mystike

Mystike - Le Grand Cirque dona el tret de sortida a la seva gira a Tarragona

S'uneixen els grans artistes del Cirque Du Soleil i els participats dels majors 'talent shows' internacionals

La ciutat de Tarragona es prepara per acollir la primera actuació de la gira del Mystike - Le Grand Cirque que no deixarà indiferent a ningú.

La companyia ha preparat un espectacle apte per totes les edats on es barreja la fantasia amb la realitat i que gaudeix de la col·laboració d'artistes del Cirque du Soleil, amb un talent  indiscutible i una gran projecció que els ha portat a guanyar premis internacionals de prestigi.

El tret de sortida de la gira ‘Mystike’ es durà a terme a Tarragona el dijous 25 de març a les 19.00 hores. Aquesta funció serà l’inici d’una programació intensa i extensa que s’allargarà fins al 18 d'abril. 

Segons les paraules de la companyia «'Místic’ és aquella raó oculta que tracta la vida espiritual i contemplativa, relatiu a la divinitat, i per tant, excel·lent i primorós».

Tot un seguit d'adjectius que semblen els apropiats per definit un espectacle de la categoria de Mystike - Le Grand Cirque en el qual, al llarg de més de 90 minuts, artistes de talent indiscutible, ovacionats i reconeguts pel gran públic, transmeten tota la força de les arts escèniques, creant una atmosfera plena de màgia.

La gira ‘Mystike’ ofereix un espectacle fantàstic amb identitat pròpia en el qual una banda sonora original  i un vestuari totalment inèdit, ressaltaran tots els valors del circ i del teatre.

Els protagonistes de la història són Buká i Zozo, dos personatges que s'endinsen en el misteriós món de Mystike, una realitat alternativa plena de sorpreses i màgia. Jocs d'ombres, acrobàcies, desafiaments a l'impossible i reptes a la naturalesa humana, portades de la mà d'una gran comicitat, aconseguiran sorprendre i emocionar al públic sense importar la seva edat.

El talent del  Mystike - Le Grand Cirque  prové del seu equip humà com mags, pallassos, acròbates i un sense fi de professionals que treballen tant en la pista com fora d'ella, per a aconseguir crear el millor ambient i que l'espectacle sigui del grat de tots els presents. 

A més a més, en consciència amb la lluita contra la Covid-19, la companyia treballa per assegurar el compliment de totes les mesures relatives a la seguretat de forma escrupolosa, per la qual cosa acudir a l'espectacle del Mystike és sens dubte gaudir d'una cultura segura.

Aconsegueix fins a un 30% de descompte  amb la compra anticipada de la teva entrada al web del Mystike - Le Grand Cirque i consulta les seves xarxes socials per mantenir-te al dia dels espectacles programats!


Des de TarragonaDigital.com estem preparant un parell de sorpreses per tots aquells i aquelles que estimeu el circ i que voleu gaudir d’una tarda plena de màgia i cultura segura. Si no us voleu perdre el que tenim preparat, estigueu molt atents i atentes al nostre Instagram!