Cartell promocional del Grand Cirque Mystike

Le Grand Cirque Mystike arriba a Tarragona amb l’inici de la gira ‘Mystike’

La companyia donarà el tret de sortida a la gira el pròxim 25 de març

La carpa del Grand Cirque Mystike resisteix al context de dificultat que està patint la cultura i arriba a la ciutat de Tarragona amb la mateixa il·lusió i qualitat que el caracteritza.

El 25 de març, la companyia aterra amb un  espectacle  apte per a grans i petits on es barreja la fantasia amb la realitat al llarg de 90 minuts d'actuacions que et deixaran bocabadat.

L'espectacle gaudeix de la col·laboració d'artistes del  Cirque du Soleil, amb un talent indiscutible i una gran projecció que els ha portat a guanyar premis internacionals de prestigi.

La màgia del Grand Cirque Mystike et trasllada a un món fantàstic i et convida a viure una  aventura plena de color, màgia i amb la millor banda sonora que serveix per a traslladar-te a un món alternatiu que no deixarà de sorprendre't.

Buká i Zozó, els protagonistes de la història, t'acompanyaran de la mà per un món amb reminiscències al teatre clàssic i on descobriràs als millors artistes  de cada categoria: mags, pallassos, acròbates i un sense fi de professionals internacionals amb anys d'experiència.

Le Grand Cirque Mystike es compromet en la lluita contra el Coronavirus, per la qual cosa les mesures relatives a la seguretat i la higiene es compleixen de manera escrupolosa.

No t'ho pensis més. Gaudeix d'un dia en família  visitant Le Grand Cirque Mystike, l'oportunitat de gaudir d'un espectacle adaptat als més petits i que deixarà als grans bocabadats amb el talent d'acròbates i trapezistes arribats de totes les parts del món.

A més a més, des de TarragonaDigital.com estem preparant un parell de sorpreses per tots aquells que estimeu el circ i que voleu gaudir d’una tarda plena de màgia i cultura. Estigueu molt atents i atentes al nostre  Instagram per no quedar-vos enrere!