Imatge d'arxiu de persones jugant a jocs de taula

Els millors jocs de taula a Galatea Llibres de Reus

Els hàbits més casolans als que ens ha empès la pandèmia han fet que a la llibreria reusenca doni cabuda a aquest sector cada cop més demandat

En meitat de l'era de la  tecnologia, la generació dels nadius digitals i l'augment dels jocs online, hi ha un tipus d'entreteniment que ha sortit reforçat de la situació sanitària actual.

De la mateixa manera que la lectura, els estimulants jocs de taula  ens ofereixen l'entreteniment i la diversió que una pantalla mai podrà oferir. Avui dia no hi ha adult o nen que no hagi passat hores atrapat en una partida de parxís, de Monopoly o d'escacs, ja que suposa una excusa fabulosa per a asseure's amb la família  o amb un grup d'amics i passar una bona estona de riures, sana competitivitat i aprenentatge.

Imatge d'arxiu d'un tauler de Monopoly
Si voleu conèixer l'oferta de jocs de taula de Galatea, entreu a les seves xarxes socials o al web | Pixabay

Si ets les persones enamorades dels jocs de taula, estàs de sort, perquè els hàbits més casolans als que ens ha empès la pandèmia han fet que a Galatea Llibres hagin donat cabuda a aquest sector cada cop més demandat i que ofereix opcions de tota mena per passar una bona estona amb família, amics o fins i tot en soledat.

Els amants dels  jocs de taula  saben que no totes les opcions són vàlides per qualsevol moment. A Galatea Llibres trobareu tant els  jocs clàssics com Catan i Carcassonne, com els estimulants  jocs moderns, Terraforming Mars o Tapestry.

Jocs de taula solitaris, familiars, per jugar en parella, en grup, d'atzar, de gestió, per la canalla o pels jugadors més experimentats, a Galatea Llibres  trobareu el joc més adient al vostre tast. 

Si voleu conèixer l'àmplia oferta de jocs de taula de Galatea Llibres, entreu a les seves xarxes socials o al web — galateallibres.com/jocs-de-taula — i escolliu el joc que millor s'adapta a vosaltres. No us ho perdeu!