Els millors contes infantils per gaudir de la lectura aquest estiu amb Galatea Llibres

La llibreria reusenca us porta una bona varietat de llibres perquè els vostres fills gaudeixin dels mesos d'estiu amb una bona lectura

 

La calma i el temps lliure són dos dels atributs que comporta estar en els mesos d'estiu. És durant aquest període que podem permetre'ns gaudir dels petits plaers i relaxar-nos, i entre aquests  sempre és recomanable gaudir de la lectura. La lliberia reusenca Galatea Llibres, ubicada al carrer Jesús 5-7, us porta un mes més les recomanacions per gaudir d'uns bons llibres en aquesta època. 

A més, aquest juliol se centra en la lectura per als més petits de casa, ja que aquesta és una bona època perquè agafin l'hàbit de la lectura i aprenguin mentre s'ho passen molt bé amb els següents títols. Aprofiteu aquests llibres per allunyar les tauletes, ordinadors i telèfons mòbils dels vostres fills i que així descobreixin una forma d'oci que aporta benefici i coneixement! Podeu seguir totes les novetats de Galatea Llibres a la seva pàgina de Facebook, així com consultar els llibres o comprar-los a la seva pàgina web.

 

Els llibres infantils recomanats aquest estiu

El petit llibre dels bombers.
El petit llibre dels bombers. | Cedida

 

Títol: El petit llibre dels bombers

Autor: Nathalie Choux

Editorial: Estrella Polar

Pàgines: 12

Preu: 8.95 euros

Edat: 1-3 anys

Resum: Descobreix el meravellós món de l’ofici dels bombers! Com és el camió, quina roba fan servir, quines eines necessiten... Ràpid, emergència!

Editat en català i en castellà.

Fruits i fruites.
Fruits i fruites. | Cedida

 

Títol:  Fruits i fruites

Autor: Gerda Muller

Editorial: Animallibres

Pàgines: 34

Preu: 15.95 euros

Edat: de 5 a 8 anys

Resum: La Sofia viu en una gran ciutat, però li agrada anar a la casa de camp del seu cosí Miquel i els seus oncles Helena i Max. La petita viurà una nova aventura campestre durant les vacances i descobrirà els secrets dels fruits i les fruites. Vols conèixer-los tu també?

Editat en català i en castellà.

L'arbre dels malsons (Agus i els Monstres, 11).
L'arbre dels malsons (Agus i els Monstres, 11). | Cedida

 

Títol: L'arbre dels malsons (Agus i els Monstres, 11)

Autor:  Jaume Copons, Liliana Fortuny

Editorial:  Combel

Pàgines: 168

Preu: 11 euros

Edat: de 8 a 10 anys

Resum: ep, hola, soc l’Agus Pianola! Convisc amb una colla de monstres, que abans vivien al Llibre dels monstres i ara okupen la meva habitació. Llegim, juguem i, de tant en tant, també vivim alguna aventura increïble, com aquell dia que per culpa del Dr. Brot vam acabar tots caient pel forat d’un arbre ben estrany. Els monstres em van aclarir que era l’Arbre dels malsons, però jo més aviat diria que era un malson d’arbre, perquè no hi havia manera de sortir-ne! Un malson rere un altre, sense veure’n el final. Sort que l’amistat és ben poderosa, i que quan tens amics, no et cal escollir!

Editat en català i en castellà.

¿Quién cree qué? El gran libro de las religiones para niños.
¿Quién cree qué? El gran libro de las religiones para niños. | Cedida

 

Títol:  ¿Quién cree qué? El gran libro de las religiones para niños

Autor: Anna Wills, Nora Tomm

Editorial: Maeva

Pàgines: 32

Preu:  16.90 euros

Edat: de 9 a 12 anys

Resum: un fascinant viatge al voltant del món per conèixer les grans religions: l'hinduisme, el budisme, el judaisme, el cristianisme i l'islam. Llegeix la història de cada religió, sorprèn-te amb detalls sobre les seves celebracions més importants i descobreix els seus déus, costums o, fins i tot, aliments i animals sagrats.

Nevermoor. Les proves de la Morrigan Corb.
Nevermoor. Les proves de la Morrigan Corb. | Cedida

 

Títol:  Nevermoor. Les proves de la Morrigan Corb

Autor: Jessica Townsend

Editorial: Estrella Polar

Pàgines: 384

Preu: 14.90 euros

Edat: a partir de 12 anys

Resum: la Morrigan Corb està maleïda. Va néixer a la Negranit, el dia més desafortunat perquè neixi una criatura, i és culpada de totes les desgràcies locals. I el pitjor de tot és que està condemnada a morir a la mitjanit del seu onzè aniversari. Però quan la Morrigan espera resignada el seu destí, apareix un estrany personatge anomenat Júpiter Nord. Perseguits per l’Exèrcit de Fum i Ombres, en Júpiter la condueix fins un indret màgic i secret anomenat Nevermoor...

Editat en català i en castellà.