Decoració nadalenca de Merca Eurasia

Merca Eurasia et porta aquest Nadal la millor decoració per a casa teva

Arbres, Tions, pares Noel, il·luminació nadalenca... El millor guarniment d'aquest Nadal t'espera al multipreu més gran del Camp de Tarragona

Quan arriba finals de novembre els carrers i botigues es comencen a engalanar amb una intenció clara: Nadal. Els llums guarneixen els municipis preparats per il·luminar de màgia tots els racons.

La nostra demarcació ja s'ha omplert de Nadal amb l'enllumenat, nadales, pares Noel, pessebres, tions i patges reials cada any arriben més aviat. Tots plegats esperen la festa més estimada de totes, en un dia de joia on obrim les portes de casa nostra per retrobar-nos amb la família i els amics.

Un dels moments més especials és quan decorem la llar amb motius nadalencs. Llums amunt i avall, l'arbre amb totes les garlandes penjat i tota mena de decoració nadalenca.

És per aquest motiu que des del multipreu Merca Eurasia de Reus ens ofereixen una quantitat immensa d'opcions per a convertir casa nostra en la millor amfitriona. On trobarem tot allò que necessitem per posar a punt la nostra llar i fer volar la nostra imaginació amb els seus productes.

Decoració nadalenca de Merca Eurasia
Merca Eurasia té tot allò que necessites per aquest Nadal | TarragonaDigital

Un establiment amb més de 6.000 metres quadrats on trobarem productes nadalencs de tota classe, per convertir la nostra llar en un paradís nadalenc. A més, Merca Eurasia té l'oferta més gran i econòmica i sense la necessitat de passejar per tot arreu cercant allò que volem. 

Situat al carrer Perú 17, a la zona del Tecnoparc a tocar amb l'avinguda de Tarragona, trobareu tot allò que necessiteu de decoració, així com regals per als més estimats i tot el que necessiteu per aquests dies de festa. Merca Eurasia obre totes les setmanes de dilluns a dissabte, de dos quarts de deu del matí a dos quarts de deu de la nit. A més, també obrirà tots els diumenges i festius, el 28 de novembre i el 5, 6, 8, 12 i 19 de desembre —no obren el 25 i 26 de desembre.

Arbre, llums, tradició...Nadal

Nadal és una època on sembla que vivim a dins d'una pel·lícula. La il·luminació dels carrers i de les cases, l'alegria de la gent per l'època en què estem i la il·lusió dels més petits per l'arribada del Tió, el Pare Noel o els Reis d'Orient, es noten per tots els racons. 

Un dels propòsits de les famílies és canviar tota la decoració de la llar per convertir-la en un autèntic món nadalenc. I per aconseguir-ho, us recomanem us perde per Merca Eurasia i trobar tot allò necessari per posar-ho a punt per a aquestes dates.

Decoració nadalenca de Merca Eurasia
La millor decoració per aquest Nadal a Merca Eurasia | TarragonaDigital

L'element principal i indispensable és l'arbre de Nadal. No pot fallar a cap casa i el lloc perfecte perquè el Pare Noel deixi els seus regals per aquestes dates. N'hi ha de tota mena, des dels més verds o amb l'efecte neu, o més petit o més gran. 

Per guarnir-lo bé, s'ha de decidir quins elements s'hi posen penjant de l'arbre. Una estrella per al punt més alt de l'arbre; les garnaldes que hi quedin millor; les boles per un toc de color; i llums per il·luminar l'arbre. Tota mena d'objectes per aconseguir el millor arbre de Nadal. 

Un cop el tenim a punt, també hem de pensar que posar-hi a l'exterior de la casa. Al nostre balcó, finestres, jardí o la porta per anunciar que Nadal ja ha arribat a casa. Aquí hi podem posar una bona il·luminació; el clàssic Pare Noel que entra a casa o múltiples opcions i combinacions que engalanin l'entrada a la llar. 

La taula del menjador també és un dels elements principals de les festes. On hi passem hores i hores menjant i fent sobretaula amb la família i amistats. Per això ha de comptar amb un centre amb decoració nadalenca, espelmes, petites figures o il·luminació, així com uns tovallons, plats i gots per a l'ocasió. 

Decoració nadalenca de Merca Eurasia
Arbres, il·luminació i tot allò que necessites per aquest Nadal | TarragonaDigital