Musclos al vapor de vermut Miró

Una recepta senzilla però atractiva i amb èxit assegurat que es fa més especial si hi posem vermut

Avui us presentem els musclos al vapor, un recepta gens difícil de cuinar a casa, que normalment fem amb aigua, o de vegades amb cervesa o vi blanc. I per què no amb vermut? Una ampolla de Vermut Miró és ideal per obrir de manera especial i sabrosa els musclos. Així de ben segur, encertarem de ple amb una recepta que, ja senzilla però exitosa amb aigua, serà encara més excepcional amb vermut.

Amb el toc aromàtic del Vermut Miró i una recepta que tots ens sabem de memòria, us deixem un plat d'aperitiu de la mà del blog de cuina NoTotSonPostres.cat.

Què necessitem?

- Un quilo de musclos

- Un got d'aigua

- Mig got de vermut Miró

- Sal

Com fem la recepta?

Com explica NoTotSonPostres.cat., en primer lloc, hem d'agafar els musclos i arrancar-los les barbes amb un ganivet. A continuació hem de posar una olla al foc i abocar-hi el got d'aigua i no excessiva sal, ja que els musclos ja tenen gust de mar i no cal salar-los massa. Quan l'aigua començi a bullir, és hora de tirar-hi el vermut i els musclos.  Fet això, tapem l'olla i la deixem amb el foc encès durant un parell de minuts, i després la deixem una estona fora del foc per tal que els musclos s'acabin d'obrir correctament. Per acabar, deixem els musclos en un bol fondo i a taula amb l'acompanyament d'un got de Vermut Miró!

El Vermut Miró, un acompanyament ideal

El Vermut Miró serà el complement ideal, tant per a aromatitzar els musclos com per a beure acompanyant el plat. El vermut conserva el seu sabor únic gràcies a que des dels seus inicis es manté la fórmula original, una curosa selecció d'herbes aromàtiques naturals mediterrànies i alpines, i gràcies a la qualitat de les primeres matèries i l'experiència de diverses generacions.