Imatge d'una aixeta rajant aigua sobre una mà

Planifica una cita amb Comaigua sense moure't de casa: els senzills passos a seguir

A Comaigua treballen diàriament per oferir-te un servei òptim i realitzar els teus tràmits amb total comoditat

Mai havia estat tan fàcil poder gestionar el teu contracte amb alguna empresa d'aigua. A Comaigua, servei municipal d'aigües al Baix Camp, t'ajuden en allò que necessites i quan realment ho necessites.

Quina gestió necessites dur a terme? En programar la teva cita, a Comaigua t'informaran de la documentació que has d'aportar i podràs escollir entre parlar per telèfon o apropar-te a les oficines centrals.

Des dels seus canals d'atenció al client treballen perquè els clients puguin planificar qualsevol cita o resoldre qualsevol dubte amb la màxima facilitat, mitjançant el telèfon, sense necessitat de moure's del sofà de casa. En cas de voler concertar una cita prèvia per gestions específiques, els seus gestors t'atendran amb amabilitat i t'oferiran totes les comoditats possibles per adaptar-se al dia que tu triïs per anar a les seves oficines.

Per a Comaigua, la prioritat ets tu

L'empresa compta amb una àrea de clients que et posa les coses fàcils. A qualsevol hora, sense esperes i des de casa, pots gestionar i consultar tots els teus contractes, descarregar les teves factures, conèixer l'evolució del teu consum i realitzar moltes altres gestions de manera ràpida i senzilla des del dispositiu que tu vulguis.

Com planificar la teva cita?

A Comaigua sempre es vol que els clients gaudeixin de la màxima comoditat. Per això, si has de planificar una cita, pots fer-ho seguint uns senzills passos.

Des del seu portal web podràs entrar a la secció d'El teu servei i, a partir d'allí, a Atenció al client i a Canals de contacte. Un cop dins, tindrem l'opció de poder planificar una cita si necessites ajuda amb alguna gestió relativa al teu contracte. Seguidament et donarà dues opcions, si vols que la consulta sigui via telefònica, o bé a les seves oficines.

Les gestions telefòniques estan recomanades per a fer contractacions de subministrament, baixes de servei, pagaments de factures o servei suspès; on hauràs d'emplenar un formulari indicant el motiu de la incidència i les teves dades per rebre una trucada de l'empresa de manera immediata i sense temps d'espera.

En canvi, si necessites una consulta de manera presencial, els gestors de Comaigua recomanen que sigui en cas d'una nova instal·lació a la xarxa de subministrament, per situació de vulnerabilitat i ajudes socials o per una resolució d'expedients de frau. Una vegada hagis escollit aquest tipus de gestió, hauràs d'indicar en quina oficina vols fer el tràmit, escollir amb total comoditat el dia i l'hora de la cita i emplenar les teves dades personals.

Sense esperes i sense complicacions, a Comaigua podràs gestionar el teu contracte de la forma més senzilla i amb la millor atenció personalitzada.