Nou establiment de Nipō Sushi

Nipō Sushi arriba a Reus amb el millor sushi, woks i gyozes per emportar

L'establiment obrirà les seves portes el 2 de juliol i estarà situat al carrer de Llovera

Si ets un fan incondicional del sushi, i coneixes la gastronomia japonesa més enllà dels Califòrnia Rolls i els Makis, estàs de sort!

Nipō Sushi arriba a Reus amb l'obertura d'una botiga al centre de la ciutat, al carrer de Llovera.

L'establiment es troba a escassos 200 metres de la plaça de la Llibertat i a tocar de la plaça de Prim, i obrirà les seves portes el pròxim divendres 2 de juliol.

Aquest restaurant està especialitzat en sushi i altres elaboracions típiques de la gastronomia japonesa. Ha estat al Mercat Central de Tarragona des del 2017 i ara s'instal·larà en una ubicació privilegiada de la capital del Baix Camp, a l'interior d'un edifici modernista.

L'establiment oferirà serveis de  take away  i  delivery  per mitjà de les plataformes Uber Eats i Glovo.

Els serveis estaran disponibles de dilluns a dissabte de manera ininterrompuda, des de les 11.00 fins a les 23.00 hores.
 

Nou establiment de Nipō Sushi
L'establiment oferirà serveis de take away i delivery | Nipō Sushi

Nipō Sushi es caracteritza per l'aposta per cuinar el millor sushi, woks i gyozes per emportar. La seva oferta de plats calents complementen el menú de Nipō amb opcions per a tots els gustos.

Els productes són  sostenibles i de primera qualitat. Com el salmó noruec, provinent de les Illes Feroes, que és part de l'èxit.

A més, les noves tecnologies també han contribuït a plantejar un servei basat en l'eficàcia i l'eficiència.

Per una altra banda, l'arribada de Nipō Sushi a Reus  comportarà la creació de fins a 10 llocs de treball  directes a la ciutat i molts altres més d'indirectes.

Així doncs, el pròxim divendres 2 de juliol Nipō Sushi us espera a les seves noves instal·lacions, al carrer de Llovera, perquè gaudiu del millor de la gastronomia japonesa.

Preinauguració exclusiva amb premi

Nou establiment de Nipō Sushi
La preinauguració serà el pròxim 1 de juliol | Nipō Sushi

Tots els usuaris que se subscriguin a la newsletter  del Nipō Sushi abans del  29 de juny, tindran la possibilitat d'assistir a la preinauguració. Es tractarà d'un esdeveniment exclusiu al nou establiment el pròxim dijous 1 de juliol a les 18.00 hores.

A banda, també rebran per correu electrònic un codi regal  per aconseguir gratuïtament una safata de les seves gyozes preferides.