Alumnes d'infantil del col·legi Pare Manyanet

Col·legi Pare Manyanet, un projecte educatiu integral dels 3 als 18 anys

L’escola reusenca realitza jornades de Portes Obertes del 9 al 25 de febrer

El  col·legi Pare Manyanet es caracteritza per fomentar una formació integral  dels i les alumnes educant el cor i l'intel·lecte, sempre en un clima familiar, proper i alegre. Promovem una educació personalitzada amb atenció a les necessitats específiques de cada alumne des de la perspectiva de l'humanisme cristià.

Al Pare Manyanet es treballa a partir de la premissa «Eduquem la intel·ligència i el cor» amb col·laboració estreta amb les famílies per a aconseguir una acció educativa coherent que garanteixi l'èxit educatiu de l'alumnat. L'equip docent es mostra il·lusionat i està compromès en la formació i aplicació de les innovacions pedagògiques.

L'objectiu és proporcionar una  educació transversal  i fomentar l'adquisició d'hàbits i valors per resoldre problemes i situacions, utilitzant una metodologia basada en l'estimulació primerenca i el treball cooperatiu, sempre respectant el ritme d'aprenentatge de cada alumne i prenent atenció a la diversitat.

Alumnes del col·legi Pare Manyanet al laboratori
Alumnes del col·legi Pare Manyanet al laboratori | Col·legi Pare Manyanet

El col·legi Pare Manyanet és una escola multilingüe i la música i l'esport formen part, també, de la seva identitat. El procés d'ensenyament aprenentatge promou l'autonomia de l'alumne a través de metodologies treball personalitzat. El treball cooperatiu, les eines digitals amb ordinador individual — a partir de 5è de primària —, les presentacions orals, el treball per projectes i la interacció tutorial, entre d'altres, són el dia a dia de l'experiència d'aprenentatge al centre.

Jornades de Portes Obertes del 9 al 25 d febrer   

El col·legi Pare Manyanet  ofereix diferents dies de Portes Obertes  per a la inscripció del pròxim curs 2021-22, amb els que les famílies podran visitar les magnífiques instal·lacions i coneixeran els aspectes més significatius del projecte educatiu del centre.

Imatge del Col·legi Pare Manyanet
Exterior del col·legi Pare Manyanet | Col·legi Pare Manyanet

A causa de la situació sanitària actual, per poder participar en les visites s'han de seguir les indicacions que apareixen al web de l'escola i durant les jornades se seguiran els  protocols de seguretat  establerts pel Departament de Salut.

Apropeu-vos a les jornades informatives i descobrireu el model formatiu del col·legi Pare Manyanet, un projecte educatiu basat en la pedagogia manyanetiana  que s'inicia als  3 anys i que, a partir del curs 2022-23, finalitzarà als  18 anys, amb el Batxillerat.