Orquestra Simfònica Camera Musicae

L'Orquestra Simfònica Camera Musicae continua una temporada carregada de música i emocions

La temporada se centra en els compositors que van marcar un abans i un després en el desenvolupament del llenguatge musical

Des del passat mes d'octubre i fins al juny d'aquest 2019, l'Orquestra Simfònica Camera Musicae (OCM) presenta una temporada excepcional carregada d'obres molt variades que han ofert i oferiran tota mena de registres del repertori simfònic als espectadors. Una temporada que ja ha arrencat amb un gran èxit de públic i que de ben segur no deixarà indiferent ningú amb els concerts que resten.

Un conjunt d'oportunitats per escoltar solistes i directors de gran prestigi vinguts de tot el món, que juntament amb l'OCM interpretaran una selecció d'obres imprescindibles de compositors que van marcar un abans i un després en el desenvolupament del llenguatge musical.

D'aquesta manera, el Palau de la Música Catalana, el Teatre Tarragona, l'Auditori Pau Casals del Vendrell, l'Auditori Enric Granados de Lleida i el Teatre-Auditori de Sant Cugat, es convertiran en els escenaris de les aportacions musicals de  grans compositors que van descobrir la connexió màgica que hi ha entre la música que escoltem i les emocions que sentim.

Compromís amb la qualitat i perfecció interpretativa

Nascuda l'any 2006, l'Orquestra Simfònica Camera Musicae ha destacat per la tasca divulgativa de la música clàssica  entre tota mena de sectors, amb especial èmfasi al públic jove.

Sota la batuta de Tomàs Grau ha esdevingut una de les orquestres amb més prestigi del país, en un marc de col·laboració constant amb solistes i directors aliens que l'han portat al primer nivell de la interpretació musical i a tindre el Palau de la Música Catalana i el Teatre Tarragona com a seus estables dels seus concerts.

En la temporada 2018-2019 l'OCM s'acompanya dels reconegudíssims Alexander Melnkikov, Leticia Moreno, Salvador Mas, Esther Yoo, Rinaldo Alessandrini, Ainhoa Arteta, Kian Soltani o Seong-Jin Cho, entre d'altres, per mostrar un nou univers sonor als espectadors.  Un conjunt de solistes i directors convidats que s'han guanyat els màxims elogis de la crítica i del públic pel seu compromís amb la qualitat i perfecció interpretatives.

Palau de la Música
El Palau de la Música és més enllà de la seva bellesa arquitectònica, un dels millors escenaris sonors. | OCM

 

Abonaments i Descomptes a les seus de l'OCM

Com a seu estable de les seves produccions musicals, el Palau de la Música i el Teatre Tarragona ofereixen un seguit d'abonaments en totes les zones i escales de preu  per a tots aquells espectadors que vulguin gaudir dels concerts de la temporada.

D'aquesta manera, les taquilles del Teatre Tarragona ofereixen el pack dels tres concerts que resten per un preu de 60 euros; així com descomptes del 15% als posseïdors del Carnet Jove, als majors de 65 anys, a les persones amb mobilitat reduïda i a la visibilitat reduïda. A més a més, com a mostra del compromís de l'OCM en difondre la música clàssica entre els més joves,  el públic de menys de 25 anys tindrà un descompte del 50%.

Per la seva banda, el Palau de la Müsica ofereix un descompte del 25% per als 6 concerts restants i un 20% per a 4 concerts; i en la mateixa línia que al Teatre Tarragona, el públic de menys de 35 anys tindrà un descompte del 40%.

Orquestra Simfònica Camera Musicae.
Durant tota la temporada s'oferiran concerts tant al Palau de la Música com a Tarragona. | OCM

 

Programació de Concerts

Salvador Mas & OCM

Divendres 8 de febrer. 20.30 h, a l'Auditori Pau Casals del Vendrell.

Dissabte 9 de febrer. 21.00 h, al Teatre Tarragona.

Diumenge 10 de febrer. 17.30 h, al Palau de la Música Catalana.

Esther Yoo & OCM

Divendres 22 de febrer. 20.30 h, a l'Auditori Enric Granados de Lleida.

Dissabte 23 de febrer. 21.00 h, al Teatre Tarragona.

Diumenge 24 de febrer. 17.30 h, al Palau de la Música Catalana.

Rinaldo Alessandrini & OCM

Dissabte 16 de març. 21.00 h, al Teatre Tarragona.

Diumenge 17 de març. 17.30 h, al Palau de la Música Catalana.

Ainhoa Arteta & OCM

Divendres 26 d'abril. 21.00 h, al Teatre-Auditori de Sant Cugat.

Dissabte 27 d'abril. 20.30 h, a l'Auditori Enric Granados de Lleida.

Diumenge 28 d'abril. 17.30 h, al Palau de la Música Catalana.

Kian Soltani & OCM

Dissabte 11 de maig. 21.00 h, al Teatre Tarragona.

Diumenge 12 de maig. 17.30 h, al Palau de la Música Catalana.

Seong-Jin Cho & OCM

Diumenge 9 de maig. 17.30 h, al Palau de la Música Catalana.

Teatre Tarragona
El Teatre Tarragona és una de les seus estables de l'Orquestra Simfònica Camera Musicae | cedida

Aconsegueix les teves entrades: