Imatge del nou Lexus NX 2022

El nou Lexus NX es presenta aquest dijous a Tarragona

El concessionari Lexus Tarragona oferirà un obsequi de cortesia als clients que assisteixen a l'acte amb reserva de cita prèvia

Aquest dijous, 9 de desembre, el concessionari Lexus Tarragona acollirà la presentació del nou i flamant model NX. La capital tarragonina ha estat escollida com un dels escenaris de la gira de presentació itinerant que recorrerà bona part de la geografia espanyola. Així, els clients podran conèixer en primícia les primeres unitats fabricades del nou Lexus NX.

Ara com ara, a Espanya només hi ha dues unitats del nou model de Lexus participant en el tour de presentació. Una d'elles es podrà veure aquest dijous, durant tota la jornada, al concessionari de la marca al carrer Caràbia de Tarragona, al barri de l'Albada. L'horari de visites serà de les 9.30 hores a les 19.30 hores, ininterrompudament.

El concessionari Lexus Tarragona recomana a aquells que vulguin gaudir d'aquesta jornada única i excepcional que reservin cita prèvia. Ho poden fer contactant amb el concessionari a través del telèfon 977 245 569; enviant un correu a l'adreça electrònica ventas@tarragona.lexusauto.es, o mitjançant un missatge de Whatsapp al número 622 335 182.

Diverses promocions per celebrar l'arribada del nou model Lexus NX

Per tal de celebrar l'arribada del nou model Lexus NX, els assistents que tinguin cita prèvia per a la jornada de presentació rebran un obsequi de cortesia. Així mateix, si formalitzen la compra del cotxe durant les primeres 48 hores després de l'acte, gaudiran d'un descompte especial de llançament sobre el preu de venda que s'oferirà en exclusiva al concessionari Lexus Tarragona.

Per tot això, des del concessionari tarragoní han reiterat en el fet que tothom que vulgui, aprofiti aquest dijous l'oportunitat de «venir a veure'l 'in situ', perquè segur que no els deixarà indiferents».

El primer model híbrid de Lexus endollable

El nou Lexus NX 2022 arriba al mercat amb dues motoritzacions. El model NX 350h és un motor híbrid autorecarregable de quarta generació. El segon model és l'NX 450h+, que suposarà un punt d’inflexió a Lexus, ja que és el primer híbrid endollable de la marca japonesa i que té una autonomia 100% elèctrica de fins a 96 quilòmetres, i 309 CV de potència combinada.

Imatge d'un home al volant del nou model Lexus NX
El Lexus NX és un dels llançaments més esperats de l'any per les seves prestacions, disseny i acabats. | Cedida

El llançament del Lexus NX és un dels més esperats de l'any en el món automobilístic, gràcies a les seves prestacions, disseny i acabats. En aquest sentit, hi ha qui ha catalogat l'NX com el millor Lexus que mai s'ha fabricat.