Sandra Rossi

El Festival EVA comença a acomiadar-se amb la picaresca i l'alegria de la Sandra Rossi

L'En Veu Alta prepara la traca final per la setmana vinent

El Festival En Veu Alta comença a acomiadar-se de l'edició 2021. Al llarg d'aquestes setmanes, l'EVA ha apostat per diverses apostes culturals arreu del territori i, en aquest últim cap de setmana, l'acaba amb la picaresca i l'alegria contagiosa de la Sandra Rossi, per partida doble. 

Les actuacions es faran als municipis de Sant Quintí de Mediona, el divendres 30 de juliol, i a Sant Jaume dels Domenys, el dissabte 31 de juliol. El Festival EVA allargarà les seves activitats fins al 7 d'agost, amb la traca final.

La picaresca de la Sandra Rossi, a l'EVA

El Festival EVA dedica aquest cap de setmana a la Sandra Rossi, per partida doble. La primera proposta és 'Los jardines de Dioniosio', unes vides i narracions al voltant del vi. Es farà a la Biblioteca Joan Sardà i Lloret, de Sant Quintí de Mediona, el divendres 30 de juliol. S'ha de reservar gratuïtament la reserva prèvia a sqm.ajuntament@diba.cat o per telèfon al 938 998 028.

'Los jardines de Dionisio' conta que un déu indòmit i voluptuós va ensenyar el vi a la humanitat. Diuen que la gent i les vinyes van arrelar al terreny juntes. Les vinyes van donar raïm, i la gent, les històries. L'actuació passeja per aquestes històries per on circula el vi. Un recorregut per les anades i vingudes de la vida de l'esperitt del déu que, un dia, va portar el vi, que va venir per quedar-se.


L'endemà hi haurà una altra dosi de Sandra Rossi. Aquest cop, serà a la plaça de Papiolet, a Sant Jaume dels Domenys. L'artista ens porta el 'Sí, però no exactament...' el dissabte 31 de juliol, i s'ha de reservar al correu societatpapiolet@gmail.com o per telèfon als números 660903893 (Glòria) o 637800263 (Àngels).

Rossi ens porta aquest espectacle on explica una història sobre la identitat i la pertinença, el desig i la perplexitat. Després de la llarga i intensa aventura de créixer a Buenos Aires amb els seus peculiars entrenaments, quines dificultats es podia trobar aquí entre aquests catalans tan civilitzats, es pregunta.

La pròxima setmana al Festival EVA

Després del cap de setmana de la Sandra Rossi, el Festival EVA farà la traca final fins al 7 d'agost. La festa acabarà amb els Llibràlegs de Meritxell Yanes i Mercè Pons; els cuplets de la Mònica Torra i Txema Riera; o l'homenatge a la figura d'Ocaña, cantat i interpretat per Joan Vázquez i amb Jordi Costa a la guitarra.