Rètol del Convent de les Arts.

Arrenca la temporada d’arts en viu al Convent de les Arts d’Alcover

Suu, Tenors i Josquin in Memoriam són els noms destacats de la nova programació cultural d'Alcover 2021

Després de més de molts mesos de lluita, la  cultura s'obre pas a Alcover en mig d'un context complicat.

Finalment, arrenca la programació de Cultura Alcover, que encara els mesos d'abril a juny de 2021 amb una quinzena de propostes de diferents disciplines.

Un cop més, el Convent de les Arts serà l'epicentre de l'activitat cultural amb nous espectacles i també recuperant aquells que no es van poder dur a terme a causa de la pandèmia.

A més a més, amb l’objectiu d’apropar la cultura al petit public, aquesta temporada s’ofereix la gratuïtat del  Carnet del Convent de les Arts i l’accés als seus beneficis i a l’ampli ventall de propostes que no us voldreu perdre.

L’estrena de Josquin In Memoriam d’Ensemble O Vos Omnes, la música clàssica en clau d’humor de l’exitosa comèdia Tenors, l’autoficció més colpidora de 360 grams o el teatre musical per als més menuts amb Kl’aa, la teva cançó. Destacar els lligams que la residència d’artistes del Convent de les Arts està generant amb FiraTàrrega, la fira de teatre referent, que ens acosta els seus programes de #SuportALaCreació amb Acte de fe i #CircuitNòmada amb Camí a l’escola. I reprenent les cites a cegues amb les arts visuals de Parlem Contemporani? i les activitats del museu.

Programació d’arts en viu al Convent de les Arts

En tots els actes que se celebrin al Convent de les Arts serà necessari adquirir l’entrada prèviament. La taquilla del Convent de les Arts romandrà tancada fins a nou avís.

— A la Casa de Cultura Ca Cosme: Pl. Cosme Vidal, 5 — 977 76 05 95 —.

— Venda online 24 hores al web del Convent de les Arts

Tenors - Cia. Illuminati

Diumenge 9 maig - 19.00 hores - Música

Reunits, per fi, un cop més, els Tres Tenors han trobat un forat a les seves atapeïdes agendes internacionals per acudir a la ineludible cita amb el seu públic. En aquest concert ens oferiran un recull de les més belles i conegudes melodies d’avui i de sempre en clau d’humor.

Acte de fe - Grandia / Martorell / Vilajuana

Diumenge 23 maig - 19.00 hores - Paraula, cos i dansa

Un ritual conduït a través de la música i les veus del passat, del present i del futur Una exploració de les relacions que tenim amb la tecnologia i amb la religió, dels paral·lelismes que s’hi poden establir i de l’impacte que aquest vincle ens genera. Una cerimònia sonora, mediada per una intel·ligència artificial entrenada amb partitures litúrgiques.

360 GRAMS - Cia. Ada Vilaró

Diumenge 30 maig - 19.00 hores - Teatre musical i moviment

Un espectacle poètic, que fusiona paraula, cos i dansa. Una sola intèrpret que comparteix una vivència íntima que evoca una experiència amb el públic i el sacseja. Amb només un pit el cos no deixa de ser bell. Quan la vida et parteix en dos es desplega davant teu l’oportunitat de travessar el dolor i redescobrir el misteri de la bellesa. Una bellesa política que combat la superficialitat i desafia els estereotips . 

KL'AA, LA TEVA CANÇÓ, Cia. Inspira Teatre

Diumenge 6 de juny - 10.30 i 12.00 hores - Música al pavelló de les escoles

Kl’aa és un viatge musical per la descoberta del món. És una experiència visual i sonora que reivindica la veu com a fonament de la presència humana, com a vehicle d’identitat.

SUU

Dissabte 26 de juny, 19:00 hores Pavelló de les escoles

Una artista que durant el 2020 ha sabut demostrar la seva versatilitat, adaptantse a les noves circumstàncies sanitàries i socials i essent capaç d’oferir formats i repertoris especials que l’han convertida en una de les artistes que més han tocat en plena crisi del coronavirus. Després d’un trepidant 2020, en què ha publicat el seu disc Ventura, i ha esdevingut cançó de l’estiu de TV3, Suu emprèn el 2021 amb més força que mai trepitjant els escenaris dels festivals i recintes més rellevants del país i de l’Estat espanyol.