Alumnes de Dominiques Tarragona a classe

Alumnes competents i feliços a Dominiques Tarragona

Al col·legi Dominiques Tarragona es treballa perquè els i les alumnes se sentin protagonistes del seu procés d’aprenentatge competencial

Que els i les  alumnes arribin contents i siguin feliços a l’escola, tot coneixent i gestionant les seves emocions, són uns dels principals objectius de Dominiques Tarragona, una escola que educa persones competents i felices per fer front al món actual. 

Dominiques és un  centre educatiu que proposa un projecte de proximitat i cooperació amb els alumnes i les famílies que es distingeix, entre altres aspectes, per potenciar el talent d'infants i joves. 

L’educació de valors té un pes molt important en el projecte educatiu, que treballa per dotar els alumnes d’autoestima i empatia, per tal que l’adquisició de l’aprenentatge significatiu es faci amb solidesa. 

A Dominiques Tarragona es treballa per projectes i en grups cooperatius, unes metodologies que fan que els alumnes se sentin protagonistes del seu procés d’aprenentatge competencial. 

Es porten a terme projectes innovadors com l’estimulació primerenca a infantil, amb la qual es prepara els més petits per a futurs aprenentatges; el projecte EntusiasMAT, basat en l’aprenentatge experimental de les matemàtiques; la robòtica; i l’aprenentatge-servei, a través del qual els alumnes de diferents etapes interactuen i aprenen ajudant-se mútuament. 

Alumnes del col·legi Dominiques Tarragona a classe
A Dominiques Tarragona els i les alumnes són protagonistes del seu procés d’aprenentatge competencial | Dominiques Tarragona

El ‘Projecte Guau!’  introdueix la gosseta Cuca a les aules per tal d’optimitzar el procés d’aprenentatge dels i les alumnes. Es tracta d’un programa d’innovació educatiu que aporta beneficis extraordinaris de sensibilització, autoestima i confiança autèntics.

L'aprenentatge d’idiomes és clau, fomentant l’anglès des d’infantil, sent llengua vehicular en matèries com Art, Science i Drama, i l’alemany a l’ESO. La tecnologia és present amb pissarres digitals, ordinadors i tauletes a diferents etapes, i l’ús d’ordinadors personals a l’ESO. I és que l’escola disposa de llar d’infants, educació infantil, primària i secundària.  

Coneix el projecte educatiu de l’escola i suma’t a l’aventura d’aprendre amb Dominiques de Tarragona.