Les recomanacions literàries de l'agost per Galatea Llibres

Els millors títols en llibres per gaudir de les últimes setmanes d'estiu

Ara que arriba el final d'estiu, època en la qual ve de gust estar una estona a la fresca, un bon acompanyant per desconnectar i relaxar-se sempre és un  llibre. Per aquestes dues últimes setmanes d'agost, Galatea Llibres, ubicada al carrer Jesús 5-7, us porta  cinc títols que us faran sentir diverses emocions, i que de ben segur que quedareu satisfets amb la lectura. 

Per conèixer  totes les novetats i activitats  que es puguin afegir al calendari d'actes de Galatea Llibres podeu seguir la seva pàgina de Facebook i també podeu consultar els llibres o comprar-los a la seva pàgina web.

Els llibres recomanats per aquest mes d'agost

La desaparició d'Stephanie Mailer.
                    La desaparició d'Stephanie Mailer. | CEDIDA

Títol: La desaparició d'Stephanie Mailer

Autor: Joël Dicker

Editorial:  La Campana

Pàgines: 656

Preu: 22,90 euros

Resum: Orphea, una petita ciutat costanera dels Hamptons, està molt trasbalsada perquè l’alcalde i tota la seva família han mort assassinats a casa seva. Investigaran el cas dos joves policies, el Jesse Rosenberg i el Derek Scott. Ambiciosos i tenaços, aconseguiran desemmascarar l’assassí gràcies a tot un seguit de proves incontestables. Però vint anys més tard, el Jesse rep la visita d’una periodista, la Stephanie Mailer, que li assegura que es va equivocar de culpable. Poc després, la jove desapareix en circumstàncies misterioses. ¿Què li ha passat a la Stephanie Mailer?

Editat en català i en castellà.

Juego de Mentiras.
                         Juego de Mentiras. | CEDIDA

 

Títol: Juego de mentiras

Autor:  Ruth Ware

Editorial:  Salamandra

Pàgines: 384

Preu: 19 euros

Resum: Quan la Thea, la Fatima i l’Isa reben un missatge de la Kate amb les paraules «Us necessito», no dubten a respondre immediatament. El descobriment d’un cadàver prop de l’internat on van estudiar amenaça de treure a la llum uns fets que poden posar fi a la llibertat de la qual han gaudit durant tot aquest temps, després de passar més de disset anys guardant un secret terrible.

El cos sense identificar pertany al pare de la Kate, desaparegut en estranyes circumstàncies en l’època en què feia classe a l’internat on estudiaven les quatre amigues. Quin paper van exercir elles en aquest succés? Com han aconseguit ocultar els fets durant més d’una dècada? I, sobretot, quant de temps podran seguir amagant la veritat?

Editat en català i en castellà.

Canción de sangre y oro.
Canción de sangre y oro. | CEDIDA

 

Títol: Canción de sangre y oro

Autor:  Jorge Molist

Editorial:  Planeta

Pàgines: 656

Preu: 22,50 euros

Resum: Amb només tretze anys, Constança ha d'abandonar la seva família, el seu país i tot el que estima per casar-se amb un desconegut més gran que ella. El seu pare, el rei de Sicília, es troba en perill i requereix aquesta aliança, encara que no serveix de res perquè al cap de poc temps Carles d'Anjou, germà del rei de França, envaeix el regne i l’assassina. En coronar-se rei de Catalunya-Aragó, Pere II, l'espòs de Constança, li promet que venjarà el seu pare i recuperarà el seu regne. Amb això, Pere, considerat un rei feble, s'enfronta als tres poders majors del segle XIII: França, el papa i Carles d'Anjou, convertit en emperador mediterrani.

Editat en català i en castellà.

El cuarto mono.
           El cuarto mono. | CEDIDA

 

Títol: El cuarto mono

Autor:  J. D. Barker

Editorial:  Destino

Pàgines: 560

Preu: 20,90 euros

Resum: El detectiu de la policia de Chicago, Sam Porter, investiga el cas d'un home atropellat, ja que els indicis en l'escena del crim apunten que es tracta del Quart Mono, un assassí en sèrie que ha estat aterroritzant la ciutat. El seu modus operandi consistia a enviar tres caixes blanques als pares de les víctimes que segresta i mata: una primera amb una orella, una segona amb els dos ulls, i una altra amb la llengua; i finalment deixar abandonat el cos sense vida en algun lloc. L'home atropellat portava una d'aquestes caixes blanques. S'inicia així una carrera contrarellotge per esbrinar on es troba la pròxima víctima.

Editat en català i en castellà.

Teoria genera de l'oblit.
      Teoria genera de l'oblit. | CEDIDA

 

Títol: Teoria general de l'oblit

Autor:  José Eduardo Agualusa

Editorial:  Periscopi

Pàgines: 256

Preu: 18 euros

Resum: La vigília de la independència d’Angola, la Ludo, una noia portuguesa atemorida per l’agitació del carrer, construeix un mur de totxanes que l’aïlla del món exterior durant vint-i-vuit anys. Sobreviu cultivant verdures i caçant coloms amb l’única companyia del Fantasma, un pastor alemany albí, i escriu la seva història a les parets amb trossos de carbó. Mentre ella observa el món exterior i sembla enfonsar-se en l’oblit, el país transita traumàticament de l’alliberament a la república socialista, la guerra civil, la pau i el capitalisme cobdiciós.

Editat en català i en castellà.