Recomanacions dels millors llibres per regalar aquest Nadal

Descobreix dels títols més destacats dels llibres Galatea Reus per regalar aquestes festes en infantil, novel·la i ficció

Quan arriba el Nadal, busquem la manera de sorprendre i mostrar el nostre afecte a la gent que ens envolta, normalment ho fem en forma de regal, entre d'altres. Però sovint se'ns acaben les idees per fer un bon detall, personalitzat, que agradi i que sigui útil.  Regalar llibres, és regalar aventures, cultura, un tros d'història i de món. No passa de moda, enriqueix a qui el té a les mans i ens deixa un record inoblidable.

  

Així que  la Llibreria Galatea, com cada mes, ens ho posa fàcil i ens prepara una selecció amb els millors títols infantils de novel·la i ficció.Aquest mes, pensats per regalar o per fer-se un autoregal.  Trobareu la llibreria reusenca, per excel·lència, al carrer de Jesús, 5-7 de Reus. A més, podeu seguir totes les seves novetats a través de la seva pàgina de Facebook, així com comprar els vostres llibres  de manera online, a través de la seva pàgina web.