El Restaurant Brisa de Tamarit ofereix el menú del programa MasterChef Celebrity

Situat al càmping Tamarit Beach Resort, replicarà els plats que van preparar els aspirants del programa en el seu pas per Tarragona. Sortegem un menú MasterChef Celebrity per a dues persones!

El Restaurant Brisa de Tamarit ofereix des del 8 d'octubre i fins al 4 de novembre, el mateix menú que els concursants del programa MasterChef Celebrity van realitzar al seu pas per Tarragona i el mateix Castell de Tamarit.

De fet, va ser en aquest mateix restaurant on es van cuinar i servir els plats de la prova que va portar als aspirants a elaborar una  romescada, arròs caldós de galeres, fricandó de vedella i gelat d'avellana. Uns plats que fins al 4 de novembre se serviran a tothom que els vulgui degustar i que per la seva qualitat en l'execució i la proximitat de tots els productes utilitzats, de ben segur que faran gaudir qualsevol paladar, per exigent que sigui.

Un menú excel·lent en un entorn idíl·lic a Tamarit

De la mateixa manera que en el programa, els clients podran gaudir no només d'un menjar exquisit, sinó també d'un entorn idíl·lic, al costat del mar i al peu del majestuós Castell de Tamarit, que vigila les costes de Tarragona des de temps immemorials. Una oportunitat per desconnectar en família, amics, la parella o en solitari, i deixar-se portar per  un paradís paisatgístic acompanyat dels sabors del mar.

En aquest sentit, els clients que no siguin seguidors del programa MasterChef o que vulguin assaborir altres plats, tindran a la seva disposició una carta de gran qualitat on, l'especialitat de la casa, els peixos i arrossos seran els grans protagonistes d'una oferta completa de cuina mediterrània i ambient mariner.

El Restaurant Brisa de Tamarit servirà el menú del programa MasterChef Celebrity
El Restaurant Brisa de Tamarit servirà el menú del programa MasterChef Celebrity | cedida

Homenatge gastronòmic a MasterChef

El passat diumenge 7 d'octubre, TVE va emetre el programa de MasterChef Celebrity que havia  gravat el passat mes de juny a Tarragona i Tamarit. En el marc de la commemoració i promoció de la ciutat com a organitzadora dels Jocs del Mediterrani 2018, els aspirants del programa van haver de cuinar per 80 atletes participants d'aquest esdeveniment esportiu.

Amb una audiència mitjana de tres milions d'espectadors, la tercera edició d'aquesta versió del programa compta amb personalitats com Santiago Segura, Mario Vaquerizo, Boris Izaguirre o Ona Carbonell, entre d'altres. Tots ells es van trobar al restaurant la Brisa del càmping Tamarit Beach Resort  on van cuinar diversos plats elaborats amb productes del territori.

En aquest context, els clients que aquests dies s'apropin al restaurant la Brisa, tindran l'oportunitat de sentir-se part d'un dels seus programes preferits i convertir-se en jurat, d'això sí, uns plats que elaborats per grans cuiners professionals, de ben segur que rebrien les lloances de qualsevol 'Master Chef'.

Sortegem un menú MasterChef per a dues persones

Des de TarragonaDigital.com volem premiar els nostres lectors amb el sorteig d'un menú MasterChef per 2 persones amb una ampolla de vi de la casa. El premi es podrà gastar fins al 4 de novembre, i es podrà degustar tant al migdia com a la nit. Aquest gran sorteig, gentilesa de Restaurant Brisa de Tamarit, es realitzarà al nostre perfil a Instagram @TarragonaDigital, i durant el dijous 18 d'octubre es farà la publicació del post per participar-hi. Per participar al sorteig heu de seguir aquests passos:

— Feu-vos seguidors del nostre Instagram @TarragonaDigital.

— Buscar el post del sorteig,  fer un «M'agrada» i deixar un comentari etiquetant amb qui compartireu aquest menú MasterChef.  

— Per tenir més opcions,  feu captura del post o de l'Stories del sorteig i pengeu-ho al vostre Stories  mencionant @TarragonaDigital.

— Teniu temps per  participar fins al dijous 25 d'octubre. Estigueu molt pendents dels vostres missatges directes, perquè si sou el guanyador/a us contactarem per aquesta via. Molta sort!