El Circ Raluy Legacy arriba a Cunit amb un espectacle commemoratiu, #THEMAGICFORMULA

Sortegem entrades individuals per gaudir d'un dels espectacles més esperats del territori

De l'1 al 18 d'agost, el Circ Raluy Legacy arribarà a Cunit per presentar el seu nou espectacle: #THEMAGICFORMULA. Aquesta nova producció presenta nombroses novetats, les quals pretenen atrapar a tot el públic amb un sentiment de fascinació, alegria i, fins i tot, misteri. Un nou show que esdevé una coctelera entre els aspectes més clàssics del circ dels anys 30 amb trets d'allò més innovadors. 

Tant adults com petits podran gaudir d'aquest espectacle que promet una jornada inoblidable. El show fa una commemoració al patriarca de la família, Luis Raluy, qui durant molts anys s'ha encarregat de mantenir viva l'essència dels seus espectacles. Aquest, que és pallasso i, alhora, un reconegut matemàtic i creador de diverses fórmules i teories, és el principal per què del nom de l'espectacle, #THEMAGICFORMULA.

En aquesta darrera gira, el Circ Raluy Legacy estrena una nova carpa, la qual ret homenatge als anys daurats del circ, que és quan va néixer la companyia. Així doncs, podreu gaudir de trets molt diversos que us transportaran de manera immediata a aquesta època, en la qual el circ estava a l'altura de l'òpera i el teatre. Fins a la data, la companyia compta amb més d'una cinquantena de ciutats visitades i amb la participació de més de vint artistes de renom internacional als seus espectacles. Un total de més de 500 funcions i més de 300.000 espectadors gaudint del show més pur del món del circ. 

raluy
Podreu gaudir d'un espectacle innovador i carregat d'emocions  | cedida

 

Els Raluy, una família sobre els escenaris

El principal objectiu d'aquest espectacle és rememorar els anys d'or del circ amb un espectacle adaptat i amb l'estrena i presentació del nou disseny de la seva carpa. Però, el cert és que la gran essència del Circ Raluy Legacy és la unió dels membres de la seva família per a fer-ho possible. Així doncs, #THEMAGICFORMULA compta amb números d'il·lusionisme duts a terme per Louisa Raluy, Kerry Raluy i Jean Christophe  realitzen un espectacle de transformisme,  Niedziela i Emily Raluy amb els monocicles, Jurek Swiderque i Pietro Vicentini  formen un duo còmic espectacular, i Binicio i Charnelle, són els benjamins de l'equip.

A més, també compta amb importants personatges de caràcter internacional, com el trio d'Ucraina Higuer Flight  a les barres fixes, el trip Lipstick o la Troupe Sol Habana, entre molts altres. En definitiva, un espectacle carregat de trucs, equilibris, desaparicions i un sens fi de números més que despertaran en tot el seu públic una emoció i fascinació inigualables. 

Si esteu interessats en gaudir d'aquest espectacle, ja podeu  comprar les vostres entrades de manera anticipada  a través de la web del Circ Raluy Legacy. Pels que ho preferiu,  també podreu fer-ho a les mateixes taquilles del circ, de dimecres a diumenge, en horari d'11.00 a 13.00 hores, i a partir de les 15.00.

Participa en el sorteig de 20 entrades individuals per veure #THEMAGICFORMULA

TarragonaDigital sorteja 20 entrades individuals perquè pugueu gaudir del Circ Raluy Festival i la seva nova proposta d'espectacle el pròxim divendres, 2 d'agost. Des d'avui, dia 26 de juliol, fins al pròxim dia 30, tindreu temps de participar a través del nostre perfil d'Instagram (@tarragonadigital).  El sorteig s'activarà aquest vespre, a les 20.30 hores. Tots aquells interessats en participar, només heu de seguir els passos que us detallem a continuació:

— Seguiu el perfil  d'Instagram de TarragonaDigital.

— Fer «M'agrada» al post que trobareu on s'anuncia el sorteig i deixar un comentari ETIQUETANT a 3 amics.

— Per tenir més opcions, feu captura del post i pengeu-lo al vostre Stories mencionant a @tarragonadigital.

— Teniu temps per a participar fins al 30 de juliol. Estigueu molt atents als vostres missatges directes a Instagram, ja que si sou un dels guanyadors us contactarem per aquesta via i ens haureu de respondre ràpidament. Molta sort a tothom!