Tarraco Arena durant el Tarragona Music Festival

Neix el Tarragona Music Festival, el nou esdeveniment musical de l'estiu

Una programació per a tots els gustos que comptarà amb les actuacions de Rozalén i Pablo López, entre altres

Aquest juliol és un mes molt especial per a la Tarraco Arena. Després de molt de temps aturats, la cultura torna a Tarragona amb més energia i il·lusió que mai.

Neix el nou certamen musical de l'estiu amb una programació per a tots els gustos. 

Del 30 de juliol al 8 d’agost arriba el  Tarragona Music Festival. Tot un seguit de concerts en un dels escenaris amb més història de tot el Mediterrani, la Tarraco Arena. 

La ciutat de Tarragona  acollirà els noms més rellevants de l'escena musical actual presentant les seves espectaculars gires sota la cúpula d’aquest emblemàtic edifici.


 

Entra al web del Tarragona Music Festival i compra ja l’entrada pel teu concert preferit.

Si ho prefereixes, també pots fer-ho de forma presencial. Passa pel punt d'informació del Parc Central i aconsegueix-les de forma fàcil i ràpida.

Ara és el moment de fer-te soci de la Tarraco Arena. Així podràs gaudir d’un 10% de descompte  en les teves entrades. Horari d’atenció de 9:00 a 21:00 hores.

Programació de concerts: Tarragona Music Festival

Duki

Duki, referent indiscutible del trap llatí, serà l’encarregat d’obrir la primera edició del Tarragona Music Festival el pròxim 30 de juliol. L’artista argentí travessa un dels millors moments de la seva carrera amb el llançament del seu nou àlbum Desde El Fin Del Mundo. 

Dia: 30 de juliol

Obertura portes: 19.00 hores

Inici del concert: 21.00 hores

Trueno

Trueno és un raper procedent de Buenos Aires especialitzat en freestyle. Amb només 18 anys és un dels majors referents del flow argentí i un dels artistes més coneguts de les batalles de galls, gràcies a les seves espectaculars intervencions. No et perdis el seu directe el 31 de juliol on improvisarà la totalitat de la seva actuació. 

Dia: 31 de juliol

Obertura portes: 19.45 hores

Inici del concert: 21.00 hores

Pablo López

La nova gira del gran Pablo López, Mayday & Stay Tour,  arriba a la Tarraco Arena l’1 d’agost. Gaudirem del seu nou i quart àlbum UNIKORNIO (Once Millones de Versos Después de Ti) i de les 10 cançons que formen part d’aquesta obra. Totes compostes i produïdes pel mateix artista entre Los Ángeles, Las Vegas, Barcelona i Madrid.

Dia: 1 d’agost

Obertura portes: 19.00 hores

Inici concert: 21.00 hores

Rozalén

El concert de Rozalén al Tarragona Music Festival coincideix amb l'anunci de la seva esperada gira per tota Espanya. A més del seu retorn als escenaris per presentar amb la seva banda El árbol y el bosque, el seu quart àlbum d'estudi. Rozalén és considerada una de les principals referents del gènere de la canço pop i d’autor. D’aquest nou àlbum s’extrauen composicions brillants i enèrgiques com Este tren o El día que yo me muera.

Dia: 3 d’agost

Obertura portes: 19.45 hores

Inici concert: 21.00 hores

Nil Moliner 

Nil Moliner és un músic, compositor i cantautor que va començar la seva carrera en solitari l’any 2008. El 4 d’agost tindrem l’oportunitat d’escoltar en directe el seu nou àlbum, Bailando en la batalla, del qual destaquen els grans temes com Soldadito de hierro o El despertar. Una obra que transmet la bona energia, l’optimisme i la vitalitat que caracteritzen l’artista. 

Dia: 4 d’agost

Obertura portes: 20.00 hores

Inici concert: 21.00 hores

Dàmaris Gelabert

Dàmaris Gelabert torna amb un nou i vibrant directe ple de sensacions. Junt amb la seva banda ens oferiran un concert non-stop per ballar i moure el cos des del minut zero!

Mou el cos és el nou espectacle participatiu que presentaran. Està dirigit a tota la família i farcit de sorpreses, complicitats, diversió, jocs i, naturalment, les cançons de la Dàmaris… (les que coneix tothom i les noves de trinca).

Dia: 5 d’agost

Obertura portes: 18.00 hores

Inici concert: 19.30 hores

Antonio José

A la Tarraco Arena tindrem l’oportunitat de presenciar en directe el famós àlbum Antídoto, un dels àlbums més punters d’Antonio José. L’artista és conegut per la seva treballada carrera artística i, a més, per proclamar-se guanyador l’any 2015 de La Voz. Antonio José s’ha convertit en una promesa emergent del gènere pop, amb tres discos i un llibre. 

Dia: 6 d’agost

Obertura portes: 19.00 hores

Inici concert: 21.00 hores

Vanesa Martín

Vanesa Martín arriba a la Tarraco Arena dins el Tarragona Music Festival amb un nou àlbum d'estudi en què la cantant mostra l'evolució de tots els seus anys de carrera. Siete veces sí compta amb 12 temes que van des de balades emocionants fins a cançons rítmiques amb un so actual, però sense perdre el segell personal de l’artista.

Dia: 7 d’agost

Obertura portes: 19.45 hores

Inici concert: 21 hores

Oques Grasses

Els d'Osona han ofert en la seva meteòrica trajectòria més de 400 concerts en un total de 10 països. Seran els encarregats de tancar el festival el dia 8 d’agost presentant a l’escenari de la Tarraco Arena el seu nou àlbum llançat el mes de maig. Així doncs, gaudirem d’aquest espectacular nou treball i del seu repertori de hits que ja tothom coneix.

Dia: 8 d’agost

Obertura portes: 19.45 hores

Inici concert: 21.00 hores