L'escola Top One, a punt pel curs 2020-2021.

Top One Language School ofereix la possibilitat d'aprendre idiomes de forma presencial o telemàtica

L'escola del Vendrell s'adapta per garantir l'aprenentatge per al curs 2020-2021

Fa més de 35 anys que Top One Language School és una de les escoles d’idiomes de referència del Vendrell, i la pandèmia del coronavirus no canviarà aquest fet. L’escola, situada al carrer de la Cerdanya número 1, 2n 1a, s’ha adaptat de cara al curs 2020-2021 per oferir un aprenentatge segur amb totes les garanties, seguint els protocols marcats per les autoritats sanitàries. Així, una de les principals novetats d’aquest curs, que començarà el 17 de setembre, és que s’ofereix l’opció de fer les classes de forma presencial o telemàtica.

A més a més, per a les classes presencials s’ha elaborat un protocol on es contemplen les diferents mesures que es prendran, entre les quals hi ha l’organització en grups estables i amb distància física entre alumnes, l’ús de mascareta obligatori pels nens més grans de sis anys i recomanable pels més petits, la presa de temperatura dels alumnes, i el rentat de mans amb gel hidroalcohòlic abans d’accedir a l’aula i a la sortida.

De la mateixa manera, cada alumne haurà de portar el seu material i s’evitarà compartir-lo amb els altres companys. Les aules es ventilaran abans de cada classe, netejant totes les taules i les cadires utilitzades, i es deixaran les finestres obertes durant les classes si el temps ho permet. Per a l’accés a l’escola, els pares no podran entrar, i els nens pujaran i baixaran sols. Les reunions amb els professors es concertaran prèviament.

Inscripcions ja obertes

Les inscripcions per al curs 2020-2021 s’han obert el dia 1 de setembre i es poden fer cada dia, de dilluns a divendres, de les cinc a les vuit de la tarda. Cal demanar cita prèvia al correu electrònic info@idiomestopone.com o al telèfon 977 66 20 47.

Top One ofereix, un any més, cursos d’anglès, alemany, francès i rus per a totes les edats, des de petits fins a adults, i de tots els nivells. També es fan classes de català i castellà per a estrangers i de reforç escolar. L’escola és experta en la preparació d’exàmens oficials de Cambridge, Oxford, l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI), o el Trinity College, sense oblidar els exàmens Göethe d’alemany de tots els nivells.

Àmplia disponibilitat horària

Un dels aspectes que cal remarcar és que Top One té una àmplia disponibilitat horària, i permet fer classes en horari de matí i de tarda, sigui per a grups o individuals. Igualment, el centre ofereix l’opció de fer cursos puntuals abans de fer estades curtes a l’estranger. Durant els últims anys, l’escola ha mantingut una intensa agenda, amb activitats com els Story Clubs, i la interpretació d’obres de teatre. El centre també col·labora amb British Summer per fer cada any estades a l’estranger, campaments d’estiu o anys escolars.