treballadors de l'empresa Toyota Autoforum donant aliments al banc d'aliments

El banc dels aliments rep una donació de 140kg de Toyota Autoforum

Per segon any consecutiu, ahir, els reballadors de Toyota Autoforum van fer entrega de 141 quilos al banc d'Aliments de les Comarques de Tarragona. Aquesta donació forma part de la campanya «Proace Solidària».

En aquesta segona edició de la campanya Proace Solidària, el president del Banc dels Aliments de Tarragona, Eusebio Alonso, ha valorat molt positivament la continuïtat i bona salut de la iniciativa. «Aquests 141 quilos s'afegiran al gruix de donacions imprescindibles que arriben a la seu central del Banc d'Aliments, aquí a Reus, i que fan possible que 25.000 famílies del territori segueixin tirant endavant amb un plat a taula».

Des del Banc d'Aliments, han volgut agrair la implicació del personal de Toyota Autoforum i la seva col·laboració. "És important que les empreses del territori actuïn amb corresponsabilitat a través d'accions com la Proace Solidària, que ajuden a pal·liar la fam dels nostres veïns", ha dit Eusebio.

Per la seva part, la responsable de Comunicació de Toyota Autoforum, Yasmina Armesto, ha exposat el doble objectiu de la campanya. "Aquesta iniciativa que, si bé porta el nom de la nostra furgoneta insígnia -i al·ludeix a la seva capacitat de càrrega-, ens permet obrir una via de conscienciació directa amb treballadors i clients. Accions com aquesta permeten visibilitzar situacions que, desgraciadament, són el pa de cada per a moltíssimes persones que viuen a prop nostre. A Autoforum tenim la voluntat d contribuir positivament a la societat, i per això hem fomentat i seguirem incentivant campanyes com aquesta". Ambdues parts s'han emplaçat a seguir treballant conjuntament en un futur per tal de lluitar contra la fam al nostre territori.