presentacio-toyota-corolla

Toyota Autoforum dona la benvinguda a la família Corolla amb una gran festa de presentació

Corolla hybrid, Corolla hybrid Touring Sports i Corolla hybrid Sedán, tres nous models que responen a qualsevol necessitat de conducció

El dijous dia 4 d'abril va tenir lloc la presentació provincial de la nova família Toyota Corolla al concessionari Toyota Autoforum de Tarragona. Va comptar amb la presència del gerent del concessionari Toyota Autoforum, Joan Ovejo, i del director comercial, Ignasi Pla. A més, l'acte va anar precedit de l'actuació d'el grup de ball urbà Élite, que es va encarregar d'amenitzar la jornada i de descobrir cadascun dels cotxes presentats. 

 

Tres nous models, amb característiques destacables, encarregats de cobrir les necessitats de tres segments de públic diferent. El Corolla Hybrid  és el vehicle perfecte per circular per la ciutat. Còmode, compacte i fàcil d'aparcar, tot el necessari pels més urbans. El Corolla Touring Sports esdevè l'opció adient per les famílies, aportant un gran espai interior i una llargada destacable. Per últim, Es va presentar el cotxe més venut a Estats Units, el Toyota Corolla Sedán. Aquest vehicle, que ja s'havia comercialitzat a Espanya fa uns anys, torna per queda-se amb la seva nova proposta híbrida. 

La nova família Corolla compta amb el sistema Toyota Safety Sense. Un dels grans avenços de la gamma, el qual ja ha estat aplicat als models C-HR i RAV4, que ofereix aplicacions com lector dels senyals de trànsit o corrector de conducció, entre altres. Un sistema que garanteix una millor conducció amb un elevat component de seguretat per tots els membres del vehicle. 

presentacio-toyota-corolla
Els nous Corolla satisfan les necessitats de tot el seu públic  | Àngel Ullate

 

Vehicles construïts sobre la nova plataforma TNGA

Toyota New Global Architecture és el que s'amaga darrere de les sigles TNGA. Es tracta d'una plataforma d'arquitectura global que pretén compactar molt més l'estructura del vehicle per tal d'augmentar la seva seguretat. La TNGA s'utilitza per desenvolupar tots els vehicles de la marca Toyota. «Aquesta nova arquitectura marca una revolució de la nostra companyia, dissenyant i fabricant cotxes amb un únic objectiu: millorar els productes personalitzant i imprimint caràcter», va afirmar Joan Ovejo.

presentacio-toyota-coroll
«Aquesta nova arquitectura marca una revolució de la nostra companyia» deia Joan Ovejo en relació a la plataforma TNGA  | Àngel Ullate

 

Etiqueta ECO per tota la família

Els nous Corolla gaudeixen de l'etiqueta ECO, la qual fa al·lusió a les emissions i a diversos avantatges. Pel que fa a les primeres, són reduïdes dràsticament gràcies al seu motor híbrid autorrecarregable. Per aquest motiu, en episodis d'alta contaminació tenen lliure circulació per qualsevol espai.  A més, gaudeixen d'un 50% de descompte en les zones d'aparcament, accés al carril vao i diversos descomptes en els peatges incorporats en el tram Tarragona-Barcelona.

presentacio-toyota-corolla
Els nous Corolla  gaudeixen d'un m otor híbrid autorrecarregable   | Àngel Ullate

 

L'autonomia dels seus motors híbrids és més que eficient. Són capaços de funcionar el 70% del temps en ciutat amb conducció elèctrica i, front qualsevol mena d'adversitat, el 60%.

  

Podeu anar a informar-vos al concessionari Toyota Autoforum de Tarragona, al carrer Carabia, 5 de l'urbanització de l'Albada.