FITT 2020

Tret de sortida a la 7a edició del FITT Noves Dramatúrgies

Aforaments reduïts, propostes des de casa i espectacles individualitzats són les claus per celebrar el FITT Noves Dramatúrgies adaptat a les mesures de prevenció

Arran de les mesures de prevenció per la pandèmia de la Covid-19, no va ser possible celebrar el FITT Noves Dramatúrgies amb les garanties de seguretat necessàries, pel que l'organització va decidir ajornar-lo a setembre de 2020.

El FITT Noves Dramatúrgies és un centre de referència  teatral  contemporània on moltes companyies presenten el seu espectacle per primer cop. Enguany, l'objectiu del FITT ha estat fer el possible per protegir la cultura, tot seguint les mesures de prevenció i seguretat dels usuaris i les companyies.

Activitats des de casa, aforaments reduïts i espectacles individualitzats són les claus d'enguany per poder celebrar el Festival Internacional de Teatre de Tarragona respectant totes les mesures de prevenció.

Durant quatre dies Tarragona es converteix en un escenari teatral. Vine i participa en les propostes que s'ofereixen. Viu l'experiència del FITT!

Programa i entrades del FITT

El FITT se celebrarà del 2 al 5 de setembre a diversos teatres i espais de Tarragona.
El FITT se celebrarà en diversos teatres i espais de Tarragona | FITT

Si vols descobrir els diferents tipus d’abonaments i entrades del festival, entra al web oficial del FITT o visita entradium.com.
 

'LA TEORÍA DE LA PELVIS' amb Alberto Cortés i Rosa Romero

Dilluns 31 d'agost a les 21.00 hores. Online.

La teoria de la pelvis és una peça escènica relacionada amb la necessitat d'activar el cos i de com aquest moviment propaga una reacció en cadena, amb la possibilitat de canvi.

— 'QUE SE LA MENGIN ELS COLOMS (I LA PORTIN A CASA)' amb Glòria Granell Barberà

A partir del 2 de setembre, a l'hora que vulguis. C/Baixada del Toro, a l’alçada del número 43.

Aquest Story Walker és una peça audiovisual que té per escenari els carrers de Tarragona i on el públic esdevé el protagonista de la història. Per gaudir d’aquesta experiència cultural innovadora només has de trucar al número de telèfon que trobaràs detallat en la teva entrada.

— 'NO ES LA BOCA LA QUE VA A LA CUCHARA SINO LA CUCHARA LA QUE VA A LA BOCA' amb Cia. Caí

Dimecres 2 de setembre a les 19.00 hores. Plaça Sant Joan Baptista.

Fragment de la sinopsi: «No vaig fer la comunió. Els nens de la meva classe deien que quan morís aniria directa als llimbs. Em pregunto si en els llimbs em deixaran tocar la trompeta.»

— TRÓPICO DE COVADONGA amb Rodrigo Cuevas

Dimecres 2 de setembre a les 21.30 hores. Teatre de Tarragona.

L’artista més inclassificable de moment ens presenta el seu nou espectacle amb una fórmula que a tothom li agradaria clonar però que ningú, excepte ell, sap com.

— THE DREAMERS amb Raquel Moron

Dies 3, 4 i 5 de setembre. 12.00 hores, 13.30 hores, 17.30 hores. Pati Escola Pau Delclòs.

The Dreamers són joves que han arribat com a menors i sols a Catalunya des de l’altra banda del Mediterrani. La instal·lació es presenta com una forma poètica i sensorial que pretén donar visibilitat a la seva situació.

Una escena de l'obra 'The Dreamers', que es representarà al FITT 2020
El FITT 2020 s'adapta a les mesures de prevenció. | FITT

— ALONE TOGETHER amb Joana Brabo

Dijous 3 de setembre a les 19.00 hores. Sala Trono.

Una experiència poètica i sensorial sobre l’ansietat i el deixar de fumar. Joana Brabo relatant, exposant, revelant, confessant i activant sons des d’una petita taula d’operacions ens convida a un trepidant passeig per diferents realitats.

— PASOS LARGOS amb Cia. Coriolis

Dijous 3 de setembre a les 21.30 hores. Teatre de Tarragona.

L’espectacle pren el mil·lenari art de les titelles. De la poesia a l’humor àcid, la sensibilitat travessa temes profunds i comuns, com la vida en parella, la vellesa i els vincles; a través d’un llenguatge original que trenca el motlle de la comunicació tradicional. 

— LÉGENDE amb Romain Teule

Divendres 4 de setembre. 17.00 hores i 19.00 hores. Caixaforum de Tarragona.

Légende és un projecte que pren de punt de partida l’estudi del fictici ‘llenguatge dels ocells’ i les preguntes que aquest estudi genera. Légende és un intent d’endinsar-nos en el món de les paraules, de jugar amb elles i qüestionar-les.

L'espectacle Légende del portuguès Romain Teule.
L'espectacle Légende del portuguès Romain Teule tindrà dues funcions | FITT

— VERSIONES PARCIALES Y ERRÓNEAS DE MI VIDA Y MI GLORIA amb Glòria Ribera

Divendres 4 de setembre a les 21.30 hores. Teatre de Tarragona.

Què passaria si un dia les drogues més perilloses, les més perjudicials i addictives fossin no solament legals i assequibles sinó també subministrades als més dèbils? A ‘Versiones parciales y erróneas de mi vida y mi gloria’ la investigació se centra en la llet de vaca.


— WE'RE NOT PENELOPE. SOBRE LA FIDELIDAD amb Vucciria Vucciria Teatro/Estigma/Producción Fondazione Teatro di Napoli – Teatro Bellini

Dissabte 5 de setembre a les 19.00 hores. Teatre Auditori August.

Funcionaria per a nosaltres, com va funcionar per a Penèlope, esperar al nostre "Ulisses" durant quaranta anys? A partir d'aquesta premissa, l'obra ens planteja què és l'amor avui en dia i què vol dir, actualment, la paraula fidelitat.

— MALDITAS PLUMAS amb Cia. Sol Picó

Dissabte 5 de setembre a les 21.30 hores. Teatre de Tarragona

El que passa de nit es queda a la nit... En aquesta peça, inspirant-se en el popular gènere de revista, la Sol Picó fa una picada d'ull al Paral·lel dels anys vint.