Dues compradores del nou Toyota Yaris

Últims dies per a conèixer el nou Toyota Yaris Cross a Tarragona

El nou SUV compacte de Toyota s'exposarà al concessionari Autoforum de Tarragona fins al dissabte 10

Com si es tractés d'una icona pop, el nou Yaris Cross es troba de gira per tot el territori nacional. I aquesta setmana, per fi, ha arribat a Tarragona

Des del passat dilluns 5 de juliol, fins a aquest dissabte dia 10, els clients podran conèixer en exclusiva i durant un temps limitat, el nou model B-SUV de Toyota.

L'horari per a veure'l és de dilluns a divendres de 9.30 a 13.00 hores i de 15.30 a 19.30 hores. 

El dissabte serà l’últim dia i es podrà visitar de 10 a 13.00 del migdia. 

Es recomana reservar cita  a través del mail clientes@autoforumtgn.com. Tot i que no és imprescindible, ja que s'ha reforçat el personal d'atenció per a abastar totes les visites, mantenint les mesures de seguretat.

Nou Toyota Yaris
El nou Yaris Cross és tota una revolució en la gamma electrificada de Toyota. | Toyota Autoforum

Durant les primeres 72 hores, gairebé mig centenar de persones es van apropar al concessionari Autoforum a Tarragona per a veure-ho abans que ningú. 

Entre ells, amants del motor que no han volgut desaprofitar l'oportunitat de conèixer el nou llançament de Toyota

Però també alguns clients que ja havien comprat el vehicle abans de veure'l en la fase de prevenda i que han assegurat que ha estat un encert avançar-se a la resta. 

Altres desenes són clients que feia mesos que esperaven aquest moment i que, després de conèixer-lo en viu i en directe, han quedat gratament sorpresos per aquest llançament.

No és per a menys. El nou  Yaris Cross és tota una revolució en la gamma electrificada de Toyota. 

Per una banda, destaca l'agilitat i eficiència pròpia del concepte Yaris  — un dels supervendes històrics de la marca nipona —. Però a més a més, reflecteix l'àmplia experiència de Toyota en el desenvolupament de models SUV.

La gran distància a terra, les seves imponents llandes d'aliatge i uns angulosos laterals. Totes aquestes característiques confereixen al Yaris Cross una silueta sofisticada, i alhora, robusta.

Unes dimensions perfectes per a moure's per la ciutat i ànima de tot terreny  — amb possibilitat de tracció a les 4 rodes —. 

Amb l'últim en sistemes de seguretat i  connectivitat. Tecnologia híbrida elèctrica autorecargable d'última generació. 

Disposa de l’etiqueta ECO i està exempt del pagament d'impostos de matriculació. 

Amb una potència combinada de 116CV i un consum (WLTP) de 4,6-5,0l/100km, en funció de l'acabat. Així és el nou Yaris Cross.

Fins al dissabte encara queda temps — poc, però suficient — per a descobrir-lo a Tarragona. Després, el model exposat continuarà rodant pels concessionaris oficials d'altres comunitats autònomes, fins a finals d'agost. 

És per això que, aquesta parada a Tarragona, serà l'última oportunitat per a veure el nou Yaris Cross Electric Hybrid a Catalunya. 

Això sí, a l'espera que, previsiblement a la tardor, comencin a arribar les primeres unitats als concessionaris.