La Galatea de Reus

La llibreria Galatea de Reus organitza un vermut literari a la terrassa de la Casa Navàs

L'aforament serà limitat i és imprescindible realitzar una reserva de plaça

El dissabte 3 d'octubre a les 13.00 hores, la llibreria Galatea de Reus organitza un vermut literari amb l'escriptor Martí Gironell, que presentarà ‘Paraula de jueu’ a la terrassa de la Casa Navàs.

‘Paraula de jueu’ és l'esperada continuació de ‘El pont dels jueus’, una de les novel·les històriques més venudes en català. Una aventura medieval i vital que protagonitzen en Kim i l’Ester, una noia cristiana que treballa entre l’hospital de l’Almoina de Barcelona i el call jueu.

En aquesta  història, el mestre d’obres Pere Baró rep l’encàrrec de la vila reial de Besalú de reconstruir el pont que tres-cents anys abans havia aixecat el constructor Prim Llombard. Una riuada l’ha destruït i posa en risc l’expansió i la posició comercial de la ciutat. Un jove jueu, en Kim, descendent dels Llombard, troba la manera de participar en les obres, que s’aturaran per causes que es veurà abocat a investigar. 

A través de l’Ester i el Kim veurem com jueus i cristians viuen la seva complexa realitat mentre ens capbussem en els costums del segle XIV.

Full de presentació del vermut literari amb Martí Gironell
Full de presentació del vermut literari amb Martí Gironell | Galatea Llibres

El vermut literari anirà a càrrec de l'escriptora reusenca Coia Valls i durant l'esdeveniment es servirà vermut Miró.

L'aforament de l’acte serà limitat, per tant és imprescindible realitzar la reserva de la plaça enviant un email a — informacio@galateallibres.com —. L’organització prega als assistents màxima puntualitat i moltes ganes de gaudir de la bona literatura.