Imatge d'After amb primer pla dels dos actors protagonistes

'After 3' i una nova aventura de Marvel obren el setembre cinematogràfic a Tarragona

La tornada a la normalitat es preveu més emocionant del que és habitual. Si no us ho creieu, deixeu-vos caure pel cinema i podreu comprovar-ho

Fem una ullada a les estrenes que podreu veure a partir d'aquest divendres a Ocine Tarragona.

After: Almas perdidas

Tercera part d’aquest fenomen juvenil que ens relata la història d’amor entre Tessa Young (Josephin Langford) i Hardin Scott (Hero Fiennes-Tiffin). La parella ha passat per diverses crisis i es troba en un moment complicat a causa dels secrets familiars d’un i l’altre.

Ha arribat el moment de prendre una decisió important, ja que Tessa vol marxar a Seattle perseguint la feina dels seus somnis. Què farà Hardin? Val la pena lluitar pel seu amor o és el moment d’anar per camins separats?

Los Olchis

Pel·lícula d’animació per als més petits de la casa, basada en una sèrie de llibres infantils de l’autor alemany, Erhard Dietl. 

Els Olchis són uns personatges que viuen a Pestilandia i s’alimenten de brossa i brutícia. Són però molt simpàtics i entranyables, tant als llibres com a la pel·lícula. En aquesta aventura animada busquen un lloc per viure però com que fan pudor ningú els vol a prop.

L’abocador de Pestilandia els servirà, però els seus veïns no els ho posaran gaire fàcil.

Cinema d’animació europeu fet amb ganes i amb molta estima i dedicació. Realment és una pel·lícula càlida, emocionant i amb valors positius pels nens.

Maligno

Terrorífica pel·lícula que ens arriba de la mà de James Wan (responsable d’Expediente Warren: The Conjuring). La pel·lícula, com en moltes de les de terror, és senzilla. La protagonista comença a tenir visions impactants d’assassinats esgarrifosos mentre dorm.

Morta de por, el seu terror creix quan s’adona que en realitat, les morts s’estan produint en realitat i només ella pot evitar-les. Però, pot realment fer-ho?

Terror visceral d’aquell que no et deixa estar tranquil ni un segon. Si sou fans del gènere, no us la perdeu.

Shang-Chi y la leyenda de los diez anillos

L’univers Marvel se segueix esprement a si mateix amb noves pel·lícules basades en personatges de la saga. Ara és el torn de Shang-Chi personatge secundari de Marvel però que dona molt de si en aquest spin off amb el primer personatge asiàtic de la saga.

Shang-Chi és, en teoria, el fill de Fu Manchu, que es rebel·la contra el malvat llegat del seu pare. Si amb Black Panther, Marvel va voler captar la comunitat negra, ara vol fer el mateix amb la comunitat asiàtica. 

La història està al servei d’aquest personatge que compta amb extraordinàries habilitats en arts marcials, tant amb les mans com amb armes. Els deu anells juguen un paper essencial

Bona pel·lícula d’acció que encantarà als seguidors de Marvel (i també als que no ho són).

Chavalas

Quatre amigues d'adolescència d'un barri perifèric es retroben anys després. Una d'elles, que ha intentat buscar un camí fora del barri, s'avergonyeix del seu entorn. Hi ha crescut i s'ho estima, però aspira a una cosa diferent.

Les amigues es proposen revisar com els ha anat la vida a cadascuna d'elles i mirar de recuperar somnis i anhels que s'han perdut pel camí.