Paz Vega i Raul Arévalo a El Lodo

El Lodo, Querido Evan Hansen i La Familia Bloom, estrenes destacades als cinemes

La cartellera tarragonina es reforça amb històries molt humanes i perfectes per aquests dies prenadalencs.

Seguim repassant, una setmana més, la cartellera cinematogràfica amb totes les novetats que arriben aquest divendres a Ocine Tarragona.

A més de les pel·lícules que s'afegeixen a la llista d'estrenes, demà dijous a les 20:30 i diumenge a les 16:00 els fans de Monsta X tenen una cita. S'estrena el documental sobre aquesta boy band sud-coreana que pertany al gènere K-pop i que està aconseguint una legió de fans a tot el món.

Les estrenes d'aquest divendres són:

Demonic

La imaginació a l'hora de crear arguments no té límits. I de vegades n'hi ha prou de combinar elements diferents ja coneguts per obtenir una ficció innovadora, més enllà del que ja es coneix.

És el cas d'aquesta pel·lícula dirigida per  Neill Blokamp (Distrito 9, Elysium, Chappie). Un científic experimenta una nova tecnologia per tal que la filla d'una assassina en sèrie en coma pugui entrar a la seva ment i descobrir què hi passa.

El resultat és aterridor, una barreja de thriller psicològic, terror i drama que evoca a un experiment sobre el subconscient que Tarsem Singh va fer al 200 amb Jennifer López. Es deia La Celda i era molt visual però no acabaves d'entendre gaire cosa. Aquí tot és més gràfic, fa més por i és menys simbòlic i colorista.

El Lodo

Pel·lícula que va inaugurar la Mostra de Cinema de València amb una cinta de suspens al més pur estil espanyol, que transcorre al parc natural de La Albufera, a València mateix. 

Protagonitzen Raúl Arévalo i Paz Vega. Ell és biòleg i torna a la seva terra, acompanyat de la seva dona. Allà hi ha un problema de subministrament d'aigua i una empresària i alguns membres de la tancada comunitat local hi tenen molt a veure.

Els protagonistes aniran descobrint la fosca realitat de la situació, a la vegada que el seu matrimoni s'anirà esquerdant a causa de les circumstàncies. 

Querido Evan Hansen

Pel·lícula interessant i catàrtica emocionalment que encantarà als espectadors adolescents i també als seus pares. És l'adaptació al cinema d'una obra teatral i protagonitza Evan Hansen, un adolescent amb problemes d'ansietat i fòbia social. Un company d'institut se li apropa just abans de suïcidar-se. 

Gairebé no el coneix, però tant la família del jove mort, com ell mateix establiran un vincle molt especial que farà que Evan es replantegi tot el seu món i el de les persones que l'envolten.

És una pel·lícula dramàtica i necessària per als espectadors més joves; especialment pels que se senten més desemparats. Amb històries com aquesta, que reflecteixen tan bé les emocions i els sentiments negatius en un entorn aparentment positiu, hom pot fer-se capaç que no està sol en el que sent.

És un musical inusual protagonitzat per Ben Platt i Kaitlyn Dever.

Zeros and Ones

Pel·lícula d'acció protagonitzada per Ethan Hawke, que es posa en el paper d'un soldat nord-americà destinat a Roma i que veu com la ciutat del Vaticà salta pels aires. A partir d'aquí vol descobrir qui hi ha darrere de l'atac i es llença a una aventura sense treva on la possessió d'informació serà el bé més preuat.

Seria un thriller modern d'aquests on la planificació i l'estratègia són més importants que l'acció i que dirigeix Abel Ferrara, mític director responsable d'obres com Teniente CorruptoThe Blackout (oculto en la memoria).

Valentina

Pel·lícula d'animació bonica i emotiva sobre una nena que vol ser trapezista, però pensa que mai podrà aconseguir-ho perquè té síndrome de Down. No obstant això, la seva àvia - que li ha ensenyat a jugar als escacs i un munt de cançons - l'anima sempre a seguir endavant.

Això li dóna coratge i força per no rendir-se mai i desitjar amb totes les forces el seu somni. Ho aconseguirà finalment? Dirigeix Chelo Loureiro i és una història preciosa per als més petits de la casa.