After, en mil pedazos

El fenomen adolescent: 'After 2: en mil pedazos' arriba a Ocine Tarragona

La tornada de públic als cinemes ha tornat a reactivar-se gràcies a 'Tenet'. El sector (i el mateix públic) està pendent de les dates de les grans estrenes que queden fins a finals d'any.

Comença el mes de setembre i anem deixant enrere un estiu marcat pel sempre present coronavirus però també per la tornada del públic als cinemes, si bé no massivament, si progressivament gràcies a dues fortes embranzides ('Padre no hay más que uno 2' i 'Tenet') i a nombroses pel·lícules fent pinya al seu voltant setmana rere setmana.


Sembla que el camí està novament marcat i sobretot aquests últims dies amb 'Tenet', el públic ha tornat a les sales i ha vist que no passa res i que el cinema és un dels llocs més segurs que hi ha. Ara només falta que el catàleg de grans estrenes es vagi ampliant.


De moment, aquestes són les que arriben entre avui dimecres dia 2 i divendres dia 4 de setembre a les sales d'Ocine Tarragona:


Antebellum

Imatge d'una dona de raça negra corrent i cridant
Antebellum | Cedida
 

Pel·lícula molt adequada per al moment que estan vivint els Estats Units i que no s'ha pogut estrenar finalment allà (ho farà directament en plataformes).

Es tracta d'una història de terror amb component històric que ens explica el canvi que suposa per la novel·lista supervendes Veronica Henley fer un viatge en el temps i aparèixer, inexplicablement, just abans de la guerra civil dels Estats Units.


El nom de la pel·lícula reflecteix aquest període previ al conflicte on l'alliberament dels esclaus negres era un somni inabastable en molts estats del sud. Protagonitza Janell Monáe (cantant que ja vam poder veure a Moonlight) i produeixen els responsables de 'Déjame salir' o 'Infiltrado en el KKKlan'.

Tot molt #blacklivesmatter, vaja


100% Wolf: pequeño gran lobo

Imatge de 100% Wolf
100% Wolf: pequeño gran lobo | Cedida

Pel·lícula d'animació per a tota la família amb poc pressupost però molta imaginació i que pot oferir molt més del que sembla a priori.

El protagonista és l'hereu d'una saga d'homes llop que quan arriba als 13 anys ha de fer la seva primera transformació... les coses no surten bé i s'acaba convertint en un ferotge gosset. Amb el seu aspecte repentinat i esponjós haurà de demostrar que és un llop de veritat.


After: en mil pedazos

After, en mil pedazos
After: en mil pedazos | Cedida

Segona part d'un fenomen adolescent literari primer i cinematogràfic després que fora de l'adolescència estricta costa una mica entrar-hi. Les cinc novel·les de la saga van donar fama internacional a l'autora Anna Todd i el salt al cinema, va fer el mateix amb Hero Fiennes Tiffin i Josephine Langford.


Ara arriba la segona part de la complicada història d'amor entre Tessa i Hardin i entra en joc un tercer personatge, Trevor, company de feina de Tessa i pretendent que provocarà la gelosia de Hardin, dificultant encara més la relació sentimental de la parella.

Un serial gens idíl·lic i amb unes relacions un punt tòxiques que a Ocine Les Gavarres podreu veure ja demà a partir de les 18:00 en una sessió marató que també inclourà la projecció de la primera part.


Las niñas

Fotograma de 'Las niñas'
Las niñas | Cedida

Debut a la direcció de Pilar Palomero, es perfila com una de les pel·lícules espanyoles de l'any i ens explica el pas a l'adolescència d'un grup de nenes d'onze anys, a Saragossa, a principis dels anys noranta i en un ambient marcat per l'educació religiosa, pels tabús socials i per la manca d'informació.

Debut també molt potent de la jove actriu Andrea Fandos i bona interpretació també de Natalia de Molina com a mare. Drama costumista molt recomanable.