'Los futbolísimos', les aventures d'un equip de futbol infantil arriben a Ocine

'Alpha' i '¿Quien está matando a los moñecos?' són les dues altres grans estrenes de la setmana als cinemes tarragonins

Aquestes són les estrenes de cinema que podreu veure a partir d'aquest divendres a les sales Ocine de la província de Tarragona:

  

'Quien está matando a los moñecos?

 

  

Mescla de comèdia barroera i trapella i thriller protagonitzada per Melissa McCarthy i per una sèrie de ninots que cohabiten amb els humans a Los Ángeles. Un humà i un ninot – sí, d'aquells que podíem veure a Barrio Sésamo, Fraggle Rock o programes per l'estil – han d'investigar els misteriosos assassinats de ninots que s'estan produint. Alerta que és cinema per adults, no hi aneu amb nens que no és una pel·lícula infantil.

  

'Alpha'

  

Albert Hughes ('El libro de Eli' dirigeix aquesta aventura èpica ambientada en la darrera Edat de Gel, fa 20.000 anys. Enmig de la seva primera cacera, un jove és ferit i la tribu el dóna per mort. Es desperta dèbil i sol i haurà d'aprendre a sobreviure i obrir-se camí enmig de la cruel natura. Un llop l'acompanyarà i es convertiran en aliats per tornar a casa abans no arribi l'hivern letal.

  

'La música del silencio'

  

'La música del silencio'
'La música del silencio' | cedida

 

Biopic d'Andrea Bocelli dirigit per Michael Radford ('Elsa & Fred', 'La Mula', 'Un plan brillante', El 'Mercader de Venecia') i protagonitzat per Antonio Banderas i Jordi Mollà. Es basa en la novel·la autobiogràfica escrita pel mateix Bocelli i en la història de superació del cantant italià, nascut amb una ceguera parcial que es va tornar en completa a l'edat de 12 anys. Això no li va impedir acabar-se convertint en un dels cantants d'òpera més importants del món.

  

'Los futbolísimos'

'Los futbolísimos'
'Los futbolísimos' | cedida

 

La comèdia esportiva està de moda al cinema espanyol i ara n'arriba una nova entrega protagonitzada per Milene Mayer, Toni Acosta o Carmen Ruiz i basada en una sèrie de novel·les per a lectors a partir de vuit anys amb el mateix títol i temàtica.  Una colla de nens i nenes, amics i membres d'un equip de futbol han de descobrir perquè el seu equip es troba en una situació tan dolenta i què passa amb els àrbitres. A poc a poc van descobrir una conspiració que podria acabar amb el seu equip però també amb la colla. Aventures infantils per tota la família.

  

Moonwalker

'Moonwalker'
'Moonwalker' | cedida

 

Ocine Les Gavarres projecta en dos únics passis, els dies 29 i 29 d'agost, la reestrena del musical sobre la vida i miracles de Michael Jackson. El documental, d'una hora i mitja de durada i creat a partir de la imaginació de Michael Jackson,  mostra l'evolució personal i artística del cantant, des del nen prodigi dels Jackson Five fins a la complexitat de la seva carrera adulta, amb fites com 'Smooth Criminal' o 'Bad'. La pel·lícula també té part de ficció amb la lluita de Michael Jackson contra Mr. Big, un ésser malvat que vol apoderar-se del món per aconseguir qu els escolars consumeixin drogues. Una experiència única pels seguidors de l'artista, en pantalla gran i amb un aire retro que encantarà els nostàlgics dels anys vuitanta.

  

Encara en cartell...

  

'The Equalizer 2'

'The Equalizer 2'
'The Equalizer 2' | cedida

  

Denzel Washington es torna a posar a la pell d'un dels personatges més icònics de la seva carrera recent, Robert McCall, veterà exagent del govern que ha fet de l'austeritat, l'ordre, la lectura i el dol per la seva esposa morta, la seva raó de viure, compaginant-ho amb la seva funció de sicari i assassí de personatges que habiten pel cantó fosc de la vida: assassins, proxenetes, lladres, mafiosos.

Repeteix a la direcció d'aquesta segona part Antoine Fuqua i és un bon moment per recuperar la primera pel·lícula i comparar-la amb aquesta segona part que és millor en alguns aspectes, però només en alguns.

Mentre que a la primera part, l'enemic era un grup mafiós rus aquí la trama gira en un entorn més proper a McCall, la qual cosa farà que la seva implicació en la trama sigui més emocional i menys física. La violència física i la cruesa visual de la primera part baixa aquí un parell de graus però en canvi, es redobla la intensitat en el missatge de correcció i justícia a qualsevol preu i per sobre de tot. Es troba també a faltar un personatge com el de Chloë Grace Moretz en aquesta nova part, perquè el personatge de Susan és el desencadenant de tot però li manca aquest paper rellevant a la trama.

  

Més fosca, intensa i lenta que la primera, la seqüència final enmig de la tempesta és el millor de la pel·lícula  que serveix essencialment per aprofundir en l'ànima del personatge i en la seva manera de viure, veure i corregir el món. Una pel·lícula de 6,5 sobre 10 que no us podeu perdre si vau trobar interessant el plantejament de la primera part.

Més informació sobre totes aquestes i moltes altres pel·lícules encara en cartell a la web d'Ocine.