Adam Driver i Lady Gaga en un moment de la pel·lícula La Casa Gucci

La Casa Gucci és només la cirereta del pastís... setmana al·lucinant d'estrenes a Ocine

Necessitaríem que els dies tinguessin 48 hores per veure al cinema totes les novetats imperdibles. Feu llista, que Ocine arriba carregat de bones estrenes

Aquestes últimes setmanes de 2021 han premut l'accelerador als cinemes. Arriba tal quantitat de bones pel·lícules que cal organitzar-se bé per arribar a veure les més interessants.

Així doncs, doneu una ullada a la cartellera i planifiqueu bé les tardes i els caps de setmana que hi ha molta teca. I de la bona.

A banda de les pel·lícules, podreu també gaudir d'un fabulós documental cultural sobre el Museu Hermitage, un dels més representatius i importants sobre art europeu, amb peces de Leonardo, Van Eyck, Rubens, Tizià o Rafael. El podeu veure des d'aquest divendres i fins dijous vinent, en sessió diària a les 18:30 h.

Aquesta setmana arriben aquestes novetats a Ocine Tarragona:

El Refugio

Encara podeu veure una faula nadalenca molt divertida a Ocine Les Gavarres, Cuidado con lo que deseas.

Aquest divendres n'arriba una d'estil similar, una mica més pujada de to, però també perfecta per aquestes dates.

Una estrella de cinema en hores baixes i un actor emergent queden aïllats en un hotel de muntanya a causa d'una forta nevada. També hi ha un grup de nens amb ganes de divertir-se, la propietària de l'hotel, un misteriós treballador, un mànager una mica excèntric.

Aventures divertides, embolics, rialles y esperit nadalenc de fons. Dirigeix Macarena Astorga i protagonitzen Loles León, Leo Harlem, David Guapo, Sara Sálamo, María Barranco...

Una comèdia espanyola, però pensada per fer una bona taquilla durant les festes de Nadal.

Encanto

Disney dóna una treva als cinemes i torna a estrenar primer a sales, abans que a la seva plataforma. La seva aposta per aquestes festes és una meravellosa història familiar d'aventures i animació.

Els Madrigal són una família que viu amagada a Colombia, en una casa màgica. Tots els membres de la família tenen algun superpoder, que utilitzen per fer el bé. Molta força, poder curar ferides, etc... Hi ha una filla, però que no té cap poder, la Màgia, sembla que s'ha oblidat d'ella.

Quan a Encanto, el lloc on viuen, arriba el perill, l'única que podrà salvar-lo serà precisament ella, tot i que no sap com.

Pel·lícula 100% Disney, amb el girl power com a rerefons i amb molta tendresa i bons sentiments durant tot el metratge. Disney no decep mai així que si us agraden les seves pel·lícules, no us la perdeu. 

La Casa Gucci

Lady Gaga vol un segon Oscar y ha premut l'accelerador interpretatiu en aquest thriller dramàtic que podria ser una de les pel·lícules dels Oscar 2022. Dirigeix Ridley Scott (els dies d'aquest home tenen 48 hores perque te en cartell El último duelo i està preparant la seqüela de Gladiator. La setmana vinent farà 74 anys) i protagonitzen Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Al Pacino, Jeremy Irons i Salma Hayek.

Seria un drama criminal inspirat en fets reals i que gira al voltant de l'assassinat de Maurizio Gucci, net del fundador de l'imper de la moda Gucci. L'ordre que el matessin el va donar la seva exdona, coneguda com 'la viuda negra d'Itàlia'.

La història es interessant, el nivell interpretatiu alt i el pressupost elevat. La crítica americana n'ha destacat el detallisme, Lady Gaga i Jared Leto i l'excés del conjunt. Pot convertir-se en un clàssic o en un bluf dels que fan història. 

La hija

A Espanya no tenim res a envejar a l'hora de fer thrillers i bones pel·lícules d'intriga. L'última aposta de Manuel Martín Cuenca es diu La hija i demostra un cop més el talentàs de Javier Gutiérrez i de Patricia López Arnaiz.

A Caníbal i El autor, el director ja va demostrar que és un dels més interessants del moment. Ara torna a inquietar-nos amb la història d'una parella que no pot tenir fills i que planeja ajudar una adolescent a escapar d'un centre de menors.

La jove està embarassada i la volen mantenir a casa seva fins que tingui el fill. L'ha de donar a la parella quan neixi i a canvi rebrà diners i podrà refer la seva vida. Els sentiments de tots plegats però provocaran que les coses es compliquin.

Lamb

Aquí arriba una de les sorpreses del Festival de Cannes, una pel·lícula extranya i fascinant a la vegada. Arriba d'Islàndia i està protagonitzada per Noomi Rapace (La Lisbeth Salander de la saga Millenium).

Una parella sense fills descobreix un peculiar nounat a la seva granja. Un ésser meitat nen, meitat ovella. Inicialment sembla que pot ajudar a portar felicitat a la parella, però aviat descobrirant que també pot destruir-ho tot, començant pels seus sentiments.

No apta pels espectadors menys arriscats. Per als que vulguin experimentar històries noves, el descobriment de l'any.

Resident Evil: Bienvenidos a Racoon City

Resident Evil és la saga inesgotable de pel·lícules basades en un dels videojocs més exitosos de la història.

Milla Jovovich s'ha convertit en la imatge icònica de la saga i si bé els seguidors dels videojocs sempre critiquen les pel·lícules fan una taquilla excel·lent.

Aquesta nova entrega assegura ser molt fidel a les tres primeres parts dejo joc. Terror, persecucions zombies en un poblat abandonat... I sense Milla Jovovich. La saga vol reinventar-se i tornar als origens. Dirigeix Johannes Roberts.

Recordeu que podeu comprar les vostres entrades en línia i també els menús de crispetes i refrescos que més us vinguin de gust. Ens veiem al cinema!